Grilli: Kuinka ratkaista ympäristön liiallinen savuongelma.

Grilli: Kuinka ratkaista ympäristön liiallinen savuongelma.

Grilli: Kuinka ratkaista ympäristön liiallinen savuongelma.

Yksi yleisimmistä ongelmista monissa takkaissa, liedissä tai grillituissa on ehdottomasti savunveto-ongelman vaikeus hormipinossa.

Tämän ongelman syyt ovat moninaiset, vaikeasti ennustettavissa taloa rakennettaessa ja vielä vaikeampia ratkaista, jos luulee suorien toimenpiteiden hormiin tai savupiippuun voivan riittää.

Ainoa tuote, joka varmasti ratkaisee takan savuongelman ja samalla on helppokäyttöinen ja kustannustehokas, on sähköinen takkaventtiili.

Sähköinen takkaventtiili on varustettu pakotetulla moottorilla, joka poistaa täysin huonon horminvedon ongelman, vastustaen täysin syitä, olivatpa ne mitä tahansa.

Gemi Elettronica voi tarjota erilaisia malleja sähköisistä takkaventtiileistä, joilla on erilaisia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia maailmassa.

Mallit, joista valitaan, ovat: Perus takkaventtiili, ammattimainen sähköinen takkaventtiili ja ammattimainen kuparinen takkaventtiili.

Perus sähköinen takkaventtiili

Jossa on imuteho 2500 kuutiometriä tunnissa ja kestää lämpötilaa 300 astetta.

Ammattimainen sähköinen takkaventtiili

Sen sijaan, jossa on imuteho 3800 kuutiometriä tunnissa ja kestää lämpötilaa 700 astetta. Kestäessään korkeita lämpötiloja jopa 700 asteeseen asti, on helposti ymmärrettävissä, että tämä takkaventtiili voi myös kestää hormipalon.

Ammattimainen kuparinen sähköinen takkaventtiili

Kuten edellä kuvattu ammattimainen, myös tässä on imuteho 3800 kuutiometriä tunnissa ja se kestää lämpötilaa 700 astetta, mutta se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä aidolla kuparipinnoituksella.
Todellinen kuparointi ja ruostumaton teräs mahdollistavat paitsi suuremman kestävyyden ajan myötä myös suolakestävyyden, mikä tekee tästä maailman ainutlaatuisen tuotteen ei vain esteettisestä näkökulmasta, vaan myös ihanteellisen rannikkoalueille.

Molemmilla ammattimaisilla takkaventtiilimalleilla, niin tummanruskealla kuin kuparilla, on H-luokan moottori ja ne ovat kestäviä korkeille lämpötiloille, eivät sisällä muoviosia ja kondensaattori sijaitsee ulkoisessa laatikossa, poissa lämmönlähteistä.
Kaikki nämä ominaisuudet eivät mahdollista ammattimaisen takkaventtiilimoottorien sulamista myöskään tulipalon sattuessa.

Kaikki Gemi Elettronican takkaventtiilit on varustettu 6-nopeus säätimellä, josta takkaventtiili kytkeytyy päälle / pois päältä ja imuteho säädetään.
Ne tulevat moottorin suojakansilla (jotka on valmistettu peltistä ja maalattu tummanruskeiksi ensimmäisille 2 mainituille malleille, kun taas ne ovat ruostumatonta terästä ja maalattu kupariksi kolmannelle kuvatulle takkaventtiilille).
Ympärillä olevat tuulettimen Gemi Elettronican takkaventtiilit ovat suojaavia ritilöitä, jotka on valmistettu sähköhitsatusta teräslangoista ja jotka toimivat myös linnunsuojana.

Kaikille kuvatuille malleille on mahdollisuus valita neliömäisen pohjan (sähköinen takkaventtiili on varustettu säädettävillä telineillä) ja ympyrän pohjan (pyöreä sovitin toimitetaan ulkohalkaisijan perusteella).

Gemi Elettronican sähköisen takkaventtiilin avulla voidaan ratkaista kaikkien savuongelma, oli syy mikä tahansa.

Valitse sinulle sopivin malli tästä napsauttamalla.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.