Korkeajännitekaapeli

Aidan liitäntä ja ulostulokaapeli

Gemi korkean lämpötilan kestävällä kaapelilla on mahdollista tehdä sisäinen liitäntä savupiippuun. Korkean lämpötilan kestävä kaapeli on erityinen silikonikaapeli, joka on päällystetty joustavalla teräsvaipalla, joka kestää yli 350 °C lämpötilaa. Tämä tekee kaapelista ihanteellisen savupiipun imurin liittämiseen nopeudensäätimeen.

Korkeajännitekaapeli on tuplaeristettyä erikoiskaapelia

Korkeajännitekaapeli on erityinen kaapeli, jota käytetään sähköjohdoissa ja -laitteissa, joissa vaaditaan korkeaa jännitettä. Se on tuplaeristettyä erikoiskaapelia, joka tarjoaa suojan sähköiskuilta ja vaurioilta. Kaapelin eristyskerrokset ovat tehty kestävästä silikonista, joka kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja suojaa kaapelia ylikuumenemiselta. Näin kaapeli on turvallinen ja luotettava valinta sähkölaitteisiin ja -johtoihin.

Eristetty kaapeli maapylväille

Korkeajännitekaapeli on myös ihanteellinen ratkaisu maapylväiden liittämiseen sähköverkkoon. Kaapeli on eristetty ja kestää hyvin sääolosuhteita, joten se on turvallinen valinta ulkokäyttöön. Eristetty kaapeli myös estää sähkön vuotamisen ja vaurioiden syntymisen, mikä tekee siitä luotettavan valinnan sähköverkon ylläpitäjille.

Korkeajännitekaapeli on yleinen ratkaisu monissa sähköasennuksissa ja se on saatavilla monissa eri väreissä ja pituuksissa. Kaapeli on joustava ja helppo asentaa, mikä tekee siitä suosikin sähköasentajien keskuudessa. Lisäksi kaapelin päällystetty teräsvaippa tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen, joten se on taloudellinen valinta pitkällä tähtäimellä.

Oli tarpeesi sitten savupiippujen liittäminen, sähköverkon rakentaminen tai maapylväiden liittäminen, korkeajännitekaapeli on oikea valinta luotettavuutensa ja turvallisuutensa vuoksi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse sopivin kaapeli tarpeisiisi!

Read more »

Löytyi 1 tuote.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Suurjännitekaapeli sähköaiteille Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaSuurjännitekaapeli Sähköaidoille Gemi Elettronica
  Gemi Elettronica Suurjännitekaapeli sähköaiteille sähköaita sähköaita sähköistetty aita Suurjännitekaapeli maanalaiseen tai pintakäytävään Korkean jännitteen kestävä 1,22 € / lineaarinen metri
  1,24 €Hinta
  Suurjännitekaapeli sähköaiteille Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaSuurjännitekaapeli Sähköaidoille Gemi Elettronica
   Gemi Elettronica Suurjännitekaapeli sähköaiteille sähköaita sähköaita sähköistetty aita Suurjännitekaapeli maanalaiseen tai pintakäytävään Korkean jännitteen kestävä 1,22 € / lineaarinen metri
   1,24 €Hinta

   Questions and Answers

   Sähköaita: mihin se on tarkoitettu?

   Gemi-sähköaitaa - 100 % Made in Italy - käytetään torjumaan villieläimiä, kuten villisikoja, peuroja, kettuja jne. Sähköaitojen tarkoitus on suojella aluetta rumaisilta hyökkäyksiltä. Sitä käytetään myös eläinten, kuten lehmien, lampaiden, sikojen jne., säilyttämiseen. Sillä ei ole mitään tekemistä metsästyksen kanssa. Meillä on kaikki lailliset todistukset sähköaitojen valmistukseen ja myyntiin. Tämä on ainoa laillinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojella istutuksiaan.

   Onko sähköaita vaarallinen ihmisille?

   Eläinten sähköaita ei ole vaarallinen ihmisille eikä eläimille. Kuten kaikessa, myös sähköaidoilla on standardi, joka määrittää arvot, joita on kunnioitettava. Aidan energisoija on tuote, joka lähettää katkonaisia ​​pulsseja alhaisella ampeerivirralla.

   Mitä tarvitset sähköaitaan villisikoja ja muita eläimiä varten?

   Sähköaidan luomiseen eläimille tarvitset: Gemi energiser - 100 % Made in Italy - aidoihin, jotka kuljettavat virran aidalle, sähköistetty johdinjohto aitalle ja eristimet sähköistettyihin aidoihin ruuvattuna pylväisiin langan pitämiseksi. .

   Sopiiko 6mm² aidan sähköjohto villisikoille, vai pitääkö minun ottaa hihna?

   6mm² aidan sähköjohto sopii villisikoille ja suurille eläimille. Aidan vaijerin vetolujuus on jopa 100 kg, 8 johdinta ja dispersio 0,15 ohm/m. Sähköaidan nostohihna soveltuu hevosten sähköaidoihin.

   Mille etäisyydelle aitatolpat tulisi istuttaa?

   Suosittelemme istuttamaan tolpat maaperän ominaisuuksien mukaan. jos maa on tasainen, laita yksi 5/10 metrin välein, jos se on tuulinen tai epätasainen alue, laita ne lähemmäksi toisiaan.

   Minun täytyy tehdä aita, mitä sähköjohtoa suosittelette?

   2,2 mm² aitalanka soveltuu pienille eläimille ja pienille sähköaitaille. Esim.: Lampaat, vuohet, porsuat, kanit, sudet, koirat, kissat, kanat, ketut, riikinkukot, kalkkunat, jänis, myyrät, mäyrät, lumikat, oravat. 4 mm²:n aidanvaijeri sopii keskikokoisille ja suurille eläimille. Esim. siitossikoja, kuusipeuraa jne. 6 mm²:n eläinsuojan langan vuotovirta on 0,15 ohm/mt, mikä mahdollistaa useiden kilometrien aitauksen ja sopii suurille eläimille. Esim.: Villisika, kauriit, lehmät, muflonit, karhut jne.

   Miksi laittaa 3 napaa sähköaidan maadoitukseen?

   Maadoitus on olennainen asia eläinten sähköaidan toimivuudelle, joten se on suositeltavaa tehdä oikein. Jotta virransyöttö purkautuu kokonaan, on maadoitus tehtävä asettamalla 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 metrin etäisyydelle toisistaan, 80 cm kosteaan maahan ja 20 cm ulkopuolelle ja kytke ne sitten keltaisella kaapelilla. Yhdessä sähköaidan kanssa toimitamme vain 1 metrin kaapelia, joka on kytkettävä ensimmäiseen pylvääseen. On suositeltavaa tehdä se siellä, missä on kasvillisuutta, eli kosteaa maaperää. Kuiva maaperä ei ole johtavaa. Tehtyjen testien mukaan 3 tangon sijoittaminen mihin tahansa maastoon ei aiheuta ongelmia toimivuuden kanssa. Jos asetat vain yhden panoksen, virtahuovan teho on sen kantamaa pienempi ja eläimet pääsevät ylittämään aidan.

   Kuinka kauan kannettavan virtalähteen akku kestää, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

   B12-virtalähteeseen riittää 12V 40Ah auton akku. Autonomia, jos sähköaidassa ei ole hajontaa, on noin 10/12 päivää. Muuten kestää vähemmän.

   Minun täytyy laittaa 3 johtoa sähköaidan sisään. Kuinka pitkälle ne pitäisi laittaa?

   Sähköaidan sisällä olevat johdot on asetettava eläimen koon mukaan. Pieneläinten kohdalla ensimmäinen aidan sisällä oleva lanka tulee laittaa 20 cm:n etäisyydelle maasta ja jättää sitten vain 20 cm/30 cm. Eläimillä, kuten villisioilla, sähköaidan johdin tulee jättää 30 cm:n etäisyydelle maasta ja niin edelleen. Suurille eläimille, kuten hevosille, lehmille, yhteinen lanka tulee jättää 60/80 cm:n etäisyydelle maasta.

   Virta on vähän kaukana sähköeläintarhasta. Mitä tehdä? Kuinka yhdistää kaksi aitaa?

   Jos virta on kaukana sähköaidasta, meillä on Gemi energiserillesi - 100 % Made in Italy - korkeajännitteinen risteyskaapeli, joka voi toimia pinnalla tai maan alla ilman purkausta. Tällä kaapelilla on mahdollista kuljettaa virtaa aidalla ilman hajontaa. Sähköaidan kaapelilla voidaan myös liittää kaksi aitaa yhteen, sitten toinen pää ensimmäiseen ja toinen pää toiseen aitaan, kun aidan ja aidan välillä on pieni etäisyys.

   Kuinka monta metriä voin käyttää sähköjohtoa suurjänniteaidoissa?

   Aidan sähkökaapelin paksuus on 3 mm ja sitä voidaan käyttää myös yli 100 metriin, mutta se sopii vain 30/40 metriin. Jos kaksi sähköaitaa on liitettävä usean metrin etäisyydelle, on suositeltavaa kuljettaa johdinjohto ilmateitse. Muussa tapauksessa luo kaksi erillistä sähköaitaa.

   Miten tehdä liitoksia sähköaitojen johtimiin?

   Eläinten sähköaidan johdinliitos voidaan tehdä yksinkertaisella solmulla kahden pään välillä, on suositeltavaa tehdä ne vain tarvittaessa.

   Kuinka tarkistaa, onko aidassa sähköä?

   Tarkistaaksesi, onko sähköaidassa virtaa eläimille, tuo ruuvitaltan kärki, jossa on eristetty kahva muutaman millimetrin päähän aitalangasta. Heti kun kuulet tikityksen, se tarkoittaa, että sähköaidassa on virtaa.

   Kuinka asentaa sähköaita?

   Energisaattoria ei saa pitää ulkona. Se on säilytettävä sisätiloissa sään aiheuttamien vahinkojen estämiseksi. Jotta se purkaisi kaiken virran, se on maadoitettava työntämällä 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 m etäisyydelle toisistaan, 80 cm maahan (märkä) ja 20 cm ulkopuolelle, ja sitten ne on yhdistettävä kelta-vihreällä kaapelilla. Laitteen lähdössä on punainen positiivinen kaapeli, joka on kytketty aitaan, ja kelta-vihreä kaapeli, joka on kytketty ensimmäiseen maadoituskiinnitykseen. Älä koskaan kytke kahta sähkölaitetta samaan johtoon, koska kaksi impulssia voivat kumota toisensa aiheuttaen ongelmia. Voit liittää kaksi sähkölaitetta samaan aitaan, mutta pidä ne kahdella eri johtolinjalla.