Savupiippu Potin

Yhdessä hormin kanssa savupiippu on päävastuussa vedosta ja savujen oikeasta hävittämisestä. Gemi Piippuruukku imumoottorilla on paljon enemmän kuin pelkkä savupiippu. Se on hormia koristava taideteos, joka voi parantaa kotisi estetiikkaa ja toimivuutta. Gemi-piippuruukku saatavana eri malleissa, savi- tai terrakotta- ja väreissä, on luotettava ja laadukas ratkaisu, jonka muotoilu on miellyttävä, toimiva ja säänkestävä pitkään.

Savupiipun tuuletin

Savupiipun tuuletin, eli Gemi Piippuruukku imumoottorilla, on ratkaisu, joka tarjoaa paljon enemmän kuin perinteinen savupiippu. Tämä innovatiivinen tuote tarjoaa niin toimivuutta, estetiikkaa kuin kestävyyttäkin kotisi hormille. Sen avulla voit varmistaa hyvän vedon ja tehokkuuden savujen hävittämisessä, samalla kun se toimii myös koristeellisena elementtinä.

Valittavanasi on eri malleja ja värejä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Voit valita perinteisen savi- tai modernin terrakotta-materiaalin ja valita haluamasi värin, joka sopii kotisi tyyliin. Näin voit varmistaa, että savupiippusi ei vain toimi hyvin, vaan myös näyttää hyvältä.

Gemi Piippuruukku on luotettava ja laadukas ratkaisu, joka on suunniteltu kestämään pitkään. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen muotoilu on sekä toimiva että säänkestävä. Näin voit olla varma siitä, että savupiippusi toimii tehokkaasti ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin jälkeen.

Toimiva ja kaunis savupiippu kotiisi

Gemi Piippuruukku imumoottorilla on ratkaisu, joka tarjoaa sekä toimivuutta että kauneutta kotisi hormille. Sen avulla voit varmistaa hyvän vedon ja savujen oikean hävittämisen samalla kun lisäät kotisi esteettisyyttä. Voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon eri malleista, materiaaleista ja väreistä ja nauttia toimivasta ja kauniista savupiipusta vuosien ajan.

Ota yhteyttä meihin ja hanki Gemi Piippuruukku imumoottorilla kotiisi. Tarjoamme luotettavan ja laadukkaan ratkaisun, joka parantaa kotisi ilmettä ja toimivuutta samanaikaisesti. Varaa omasi jo tänään ja anna kotisi savupiipun loistaa toimivuudella ja esteettisyydellä!

Savupiippu, imumoottori, Gemi Piippuruukku, savi, terrakotta, värit, luotettava, laadukas, muotoilu, toimiva, säänkestävä, koti, hormi, tuuletin

Read more »

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Taiteellinen käsikäyttöinen savuhuppu tulenkestävästä savea. 100% Valmistettu Italiassa Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaTaiteellinen käsikäyttöinen savuhuppu tulenkestävästä savesta. 100% Valmistettu Italiassa Gemi Elettronica
  -0,00 €
  COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100 % Made in Italy Gemi Elettronica <span...
  49,80 €Hinta
  Taiteellinen käsikäyttöinen savuhuppu tulenkestävästä savea. 100% Valmistettu Italiassa Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaTaiteellinen käsikäyttöinen savuhuppu tulenkestävästä savesta. 100% Valmistettu Italiassa Gemi Elettronica
   -0,00 €
   COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100 % Made in Italy Gemi Elettronica <span...
   49,80 €Hinta

   Questions and Answers

   Mitä eroa savunpoistolaitteiden eri malleilla on?

   Perusmallin imuteho on 2500 m³/h, sillä on 3 vuoden takuu ja se kestää jopa 300 astetta. Ammattimainen malli kestää jopa 700 astetta (siis myös savupiippupalon sattuessa) ja sitä suositellaan, jos savupiippu on alle 3 metriä. Sillä on myös 6 vuoden takuu ja se imee 3800 m³/h. Teräsmalli on rakennettu kokonaan Aisi 304 ruostumattomasta teräksestä, materiaalista, joka varmistaa paremman korroosionkestävyyden ja suolaisuuden ja siten ajan myötä. Sen imuteho on 3800m³/h ja vastus jopa 700°, takuu 8 vuotta. Gemin tarjoaman valikoiman huippu on ammattimainen kuparimalli, joka kestää jopa 700°, 10 vuoden takuulla ja pystyy imemään 3800 m³/h. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuuletin kestää korroosiota ja suolaisuutta. Se on kokonaan maalattu ulkopuolelta (mukaan lukien pohja) ja sopii siksi niille, jotka etsivät esteettisesti miellyttävämpää tuotetta.

   Poimiiko savupiipun imuri myös lämmön?

   Sähköisessä savunpoistossamme on 6-nopeuksinen säädin, joten sinun tarvitsee vain asettaa se nopeuksille 1-2, jotta savu poistuu luonnollisesti, mutta ei lämpöä. Periaatteessa kahdella ensimmäisellä nopeudella emme muuta millään tavalla tulisijan normaalia toimintaa, mikä normaalisti hajottaa hyvin pienen määrän lämpöä savuputkessa nousevaan savuun. Gemi-piippupuhallin imee taloon muutoin tunkeutuvan savun, joten se ei varmasti tuota lämmönlähteitä sisäympäristöön. On selvää, että jos savupiippupuhallin ei toimi kuudennella nopeudella (yleensä tällä nopeudella sitä käytetään huoneilman vaihtamiseen, tulipalon syttymiseen tai tuhkan imemiseen), 2500m³/h(perus) - 3800m³/h(pro) se on niin voimakas, että se imee myös lämmön, koska se lisää puun palamisnopeutta ja näin ollen osittain vähentää lämpöä. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Gemi-savunpoistaja pystyy hallitsemaan lämpöhäviöitä, joten on suositeltavaa käyttää savupiippua lämpöhäviön estämiseksi. Tämä näkyy miljoonissa tyytyväisissä asiakkaissa ympäri maailmaa vuodesta 1983 lähtien, jolloin ensimmäinen Gemi-piipputuuletin luotiin.

   Käytetäänkö sähkötakkan poistotuuletinta savunpoistoon?

   Savunpoistolaitteen tehtävänä on säätää savupiipun vetoa, jotta savupiipun, uunin, lieden, grillin savuongelmat saadaan ratkaistua ja savupiipun luonnollinen veto toistuisi.

   Kuinka koota Gemi-imuruiskutin?

   Savupiipun savunpoistaja asennetaan itse. Katso tuotelehtien opetusvideo savupiipun tuulettimen kokoamiseksi. Mikäli liesituulettimen asennuksessa ilmenee ongelmia, voit pyytää sähköasentajan tai muurarin apua. Jos sinulla on epäilyksiä tuotteen asennuksesta (esim. johtojen liitännät, nopeudensäädin jne.), asiantuntijamme ovat käytettävissäsi sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

   Millainen malli minun pitäisi ostaa neliömäisellä savupiipulla ja sisäputkella?

   Jos sinulla on neliömäinen savupiippu, jonka putki on samankorkuinen muurauksen kanssa, on ensin suljettava putken ja muurauksen välinen rako ja asennettava sitten savupiippupuhallin suoraan muuraukseen. Vastaavasti, jos putki on vain muutaman senttimetrin (tai tuuman) korkea, putki on saatettava samalle korkeudelle muurauksen kanssa. Tässä tilanteessa sinun on ostettava savupiippupuhallin malli neliömäisellä pohjalla, säädettävissä myös suorakaiteen muotoiseen piippuun.

   Voinko asentaa savunpoistolaitteen suoraan savupiipun sisään?

   Se on mahdollista, mutta sinun on otettava huomioon piipun tuulettimen mitat. Savunpoiston asennus voidaan tehdä kahdella tavalla: poistamalla savupiipun kansi ja asentamalla sitten savupiipun puhallin tai asentamalla savupiipun sisään savupiipun savunpoisto, tilaamalla tässä tapauksessa savupiipun ilman korkkia.

   Onko mahdollista vetää kaapeli savupiipun sisällä?

   Kyllä se on mahdollista. Sähköliitäntä voidaan tehdä kahdella tavalla: 3 x 1,5 kaapelilla (johdetaan savupiipun ulkopuolella nopeudensäätimeen asti) ensimmäisen savupiipun tuulettimeen kiinnitetyn metrin jatkamiseksi. Tai voit tehdä sisäisen liitännän piippuun korkean lämpötilan kestävällä kaapelillamme, jonka voit ostaa erikseen valitsemalla pudotusvalikosta haluamasi määrän sen mukaan, kuinka monta metriä tarvitset.

   Kuinka kauan voin jättää savupiipun savunpoiston päälle?

   Aikarajaa ei ole. Savupiippu toimii ilman ongelmia koko päivän.

   Mille etäisyydelle liekistä savupiipun tuuletin tulisi sijoittaa?

   Ammattimainen tulisijojen puhallin voidaan asentaa mihin tahansa korkeuteen, jopa 1 metrin hormiin. Toisaalta savupiippupuhaltimen perusmallia suositellaan yli 3 m korkeisiin savupiippuihin.

   Jos sähköt katkeavat ja savupiipun puhallin sammuu, kytkeekö se savun ulostulon?

   Ei, savupiipun puhallin ei tukkeuta savun poistoaukkoa, jos se on pois päältä. Tästä syystä savupiipun puhallin on mahdollista kytkeä päälle vain tietyissä tilanteissa, esimerkiksi uunin luukkua nostettaessa tai kovalla tuulella.

   Jos sataa, vuotaako vettä savupiipun tuulettimeen?

   Ei, savupiipun savunpoiston pohjaa on korotettu estämään veden tunkeutuminen sateen sattuessa.

   Ratkaiseeko savupiipun puhallin ongelman myös kovalla tuulella?

   Varmasti meidän savupiippupuhallin sopii kovaan tuuleen, koska se ratkaisee savuongelman.

   Onko savupiipun savunpoisto äänekäs?

   Ei. Savupiipun puhallin on äänetön millä tahansa nopeudella. Tietenkin, jos asetat sen kuudenteen nopeudelle, tuuletin tekee yli 1300 kierrosta minuutissa, joten kuulet kevyen huminan. Mutta savuongelman ratkaisemiseksi tuuletinta tulisi käyttää alhaisilla nopeuksilla ensimmäisestä kolmanteen nopeuteen. Näillä nopeuksilla äänenpaine ei ylitä 38 Db, eli nollakohina.

   Kuinka paljon savupiipun tuuletin painaa?

   Tuulettimen paino ilman nopeussäädintä on noin 20 kg.

   Mihin poistopuhaltimen säädin pitäisi asentaa?

   Takkapoistopuhaltimen säädin on kytkettävä 220 V virtaan ja se voidaan asentaa mihin tahansa paikkaan, tärkeintä on, että sitä ei sijoita lämmönlähteiden lähelle. Itse asiassa puhaltimen säätimen sisällä on muuntaja, joka toimii korkeissa lämpötiloissa.

   Olen äskettäin ostanut savupiipun tuulettimen, kun käynnistän sen ensimmäisellä nopeudella, se ei...

   Ei ongelmaa, savunpoisto toimii normaalisti. Savupiipun puhallin on suunniteltu varmistamaan sisäisten laakereiden normaali sisäänkäynti. Puhallin tulee aluksi käynnistää suuremmilla nopeuksilla ja muutaman minuutin kuluttua se voidaan kytkeä pienemmille nopeuksille. Tätä toimintatapaa tulisi noudattaa vain ensimmäisen kuukauden ajan, jonka jälkeen se toimii myös pienemmillä nopeuksilla.