Paristot

Valitessasi sähköaidan jännitteensyöttöä, kannattaa valita luotettava ja kestävä akku. Gemi energiser -paristot valmistetaan Italiassa ja niiden laadukkuus takaa pitkän käyttöiän ja sopivat erinomaisesti Gemi Elettronica B12-energianlähteille.

Sähköaidan akut

Gemi energiser -akut ovat kotitaloudessasi käytettävän sähköaidan olennainen osa. Ne tarjoavat kestävyyttä ja luotettavuutta pidemmäksi ajaksi, joten voit olla huoleti ja rauhassa lemmikkisi tai kotieläintesi kanssa.

Akku 12V

Gemi energiser -akut ovat 12V jännitteellä varustettuja, mikä tekee niistä ihanteellisia sähköaidan käyttöön. Niiden pitkä käyttöikä ja luotettavuus takaavat, että sähköaidesi pysyy toimintakunnossa pitkään.

Gemi energiser -paristot ovat myös helppokäyttöisiä, sillä ne voidaan ladata uudelleen useita kertoja, mikä säästää ympäristöä ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Ne ovat myös kompakteja ja kevyitä, joten niitä on helppo kuljettaa ja vaihtaa tarvittaessa.

Jos haluat varmistaa, että sähköaidesi pysyy toimintakunnossa ja lemmikkisi tai kotieläimesi pysyvät turvassa, valitse Gemi energiser -akut. Ne tarjoavat korkeaa luotettavuutta, pitkää käyttöikää ja ovat ihanteellisia sähköaidan käyttöön.

Luo turvallisempi ympäristö lemmikeillesi ja kotieläimillesi valitsemalla Gemi energiser -paristot sähköaitasi jännitteensyötöksi. Niiden kestävyys ja luotettavuus tekevät niistä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat pitää rakkaansa turvassa ja suojassa.

Lisäksi Gemi energiser -akut ovat valmistettu Italiassa, mikä takaa niiden korkean laadun ja luotettavuuden. Valitsemalla nämä paristot, varmistat, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn sähköaidallesi.

Oli sitten kyseessä pieni tai suuri sähköaita, Gemi energiser -akut sopivat kaikenkokoisiin ja -mallisiin sähköaitoihin. Niiden monipuolisuus ja helppokäyttöisyys tekevät niistä erinomaisen valinnan kaikille sähköaidesi tarpeisiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos haluat paras mahdollinen suorituskyvyn ja turvallisuuden sähköaidallesi, valitse Gemi energiser -paristot. Ne tarjoavat kestävyyttä, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä, joten voit olla huoleti ja nauttia rauhallisesta mielenrauhasta lemmikkiesi tai kotieläintesi kanssa.

Read more »

Löytyi 1 tuote.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
29,99 €37,49 €Normaalihinta−20% offHinta
29,99 €37,49 €Normaalihinta−20% offHinta
Gemi Elettronica lyijyakku 12 voltin 7,2 ampeerin sähköaita sähköaito - Gemi Elettronica
  • −20%
  Gemi Elettronica lyijyakku 12 voltin 7,2 ampeerin PANASONIC sähköaita sähköaito sähkökaita Sähköaita, sähköinen aita, laidun aita - hevosille, poneille, lehmille, vuohille, lampaille, villisikalle, peuralle, karjalle Lyijyakku, ihanteellinen B12-2 / B24-laitteiden virtalähteeseen 12 voltin 7,2 ampeeria ...
  29,99 €37,49 €Normaalihinta−20% offHinta
  Gemi Elettronica lyijyakku 12 voltin 7,2 ampeerin sähköaita sähköaito - Gemi Elettronica
   • −20%
   Gemi Elettronica lyijyakku 12 voltin 7,2 ampeerin PANASONIC sähköaita sähköaito sähkökaita Sähköaita, sähköinen aita, laidun aita - hevosille, poneille, lehmille, vuohille, lampaille, villisikalle, peuralle, karjalle Lyijyakku, ihanteellinen B12-2 / B24-laitteiden virtalähteeseen 12 voltin 7,2 ampeeria ...
   29,99 €37,49 €Normaalihinta−20% offHinta

   Questions and Answers

   Sähköaita: mihin se on tarkoitettu?

   Gemi-sähköaitaa - 100 % Made in Italy - käytetään torjumaan villieläimiä, kuten villisikoja, peuroja, kettuja jne. Sähköaitojen tarkoitus on suojella aluetta rumaisilta hyökkäyksiltä. Sitä käytetään myös eläinten, kuten lehmien, lampaiden, sikojen jne., säilyttämiseen. Sillä ei ole mitään tekemistä metsästyksen kanssa. Meillä on kaikki lailliset todistukset sähköaitojen valmistukseen ja myyntiin. Tämä on ainoa laillinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojella istutuksiaan.

   Onko sähköaita vaarallinen ihmisille?

   Eläinten sähköaita ei ole vaarallinen ihmisille eikä eläimille. Kuten kaikessa, myös sähköaidoilla on standardi, joka määrittää arvot, joita on kunnioitettava. Aidan energisoija on tuote, joka lähettää katkonaisia ​​pulsseja alhaisella ampeerivirralla.

   Mitä tarvitset sähköaitaan villisikoja ja muita eläimiä varten?

   Sähköaidan luomiseen eläimille tarvitset: Gemi energiser - 100 % Made in Italy - aidoihin, jotka kuljettavat virran aidalle, sähköistetty johdinjohto aitalle ja eristimet sähköistettyihin aidoihin ruuvattuna pylväisiin langan pitämiseksi. .

   Miksi laittaa 3 napaa sähköaidan maadoitukseen?

   Maadoitus on olennainen asia eläinten sähköaidan toimivuudelle, joten se on suositeltavaa tehdä oikein. Jotta virransyöttö purkautuu kokonaan, on maadoitus tehtävä asettamalla 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 metrin etäisyydelle toisistaan, 80 cm kosteaan maahan ja 20 cm ulkopuolelle ja kytke ne sitten keltaisella kaapelilla. Yhdessä sähköaidan kanssa toimitamme vain 1 metrin kaapelia, joka on kytkettävä ensimmäiseen pylvääseen. On suositeltavaa tehdä se siellä, missä on kasvillisuutta, eli kosteaa maaperää. Kuiva maaperä ei ole johtavaa. Tehtyjen testien mukaan 3 tangon sijoittaminen mihin tahansa maastoon ei aiheuta ongelmia toimivuuden kanssa. Jos asetat vain yhden panoksen, virtahuovan teho on sen kantamaa pienempi ja eläimet pääsevät ylittämään aidan.

   Kuinka kauan kannettavan virtalähteen akku kestää, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

   B12-virtalähteeseen riittää 12V 40Ah auton akku. Autonomia, jos sähköaidassa ei ole hajontaa, on noin 10/12 päivää. Muuten kestää vähemmän.

   Virta on vähän kaukana sähköeläintarhasta. Mitä tehdä? Kuinka yhdistää kaksi aitaa?

   Jos virta on kaukana sähköaidasta, meillä on Gemi energiserillesi - 100 % Made in Italy - korkeajännitteinen risteyskaapeli, joka voi toimia pinnalla tai maan alla ilman purkausta. Tällä kaapelilla on mahdollista kuljettaa virtaa aidalla ilman hajontaa. Sähköaidan kaapelilla voidaan myös liittää kaksi aitaa yhteen, sitten toinen pää ensimmäiseen ja toinen pää toiseen aitaan, kun aidan ja aidan välillä on pieni etäisyys.

   Kuinka tarkistaa, onko aidassa sähköä?

   Tarkistaaksesi, onko sähköaidassa virtaa eläimille, tuo ruuvitaltan kärki, jossa on eristetty kahva muutaman millimetrin päähän aitalangasta. Heti kun kuulet tikityksen, se tarkoittaa, että sähköaidassa on virtaa.

   Kuinka asentaa sähköaita?

   Energisaattoria ei saa pitää ulkona. Se on säilytettävä sisätiloissa sään aiheuttamien vahinkojen estämiseksi. Jotta se purkaisi kaiken virran, se on maadoitettava työntämällä 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 m etäisyydelle toisistaan, 80 cm maahan (märkä) ja 20 cm ulkopuolelle, ja sitten ne on yhdistettävä kelta-vihreällä kaapelilla. Laitteen lähdössä on punainen positiivinen kaapeli, joka on kytketty aitaan, ja kelta-vihreä kaapeli, joka on kytketty ensimmäiseen maadoituskiinnitykseen. Älä koskaan kytke kahta sähkölaitetta samaan johtoon, koska kaksi impulssia voivat kumota toisensa aiheuttaen ongelmia. Voit liittää kaksi sähkölaitetta samaan aitaan, mutta pidä ne kahdella eri johtolinjalla.