Questions and Answers

Kuinka asentaa sähköaita?

Energisaattoria ei saa pitää ulkona. Se on säilytettävä sisätiloissa sään aiheuttamien vahinkojen estämiseksi. Jotta se purkaisi kaiken virran, se on maadoitettava työntämällä 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 m etäisyydelle toisistaan, 80 cm maahan (märkä) ja 20 cm ulkopuolelle, ja sitten ne on yhdistettävä kelta-vihreällä kaapelilla. Laitteen lähdössä on punainen positiivinen kaapeli, joka on kytketty aitaan, ja kelta-vihreä kaapeli, joka on kytketty ensimmäiseen maadoituskiinnitykseen. Älä koskaan kytke kahta sähkölaitetta samaan johtoon, koska kaksi impulssia voivat kumota toisensa aiheuttaen ongelmia. Voit liittää kaksi sähkölaitetta samaan aitaan, mutta pidä ne kahdella eri johtolinjalla.

Voiko energisaattori pysyä ulkona?

Energisaattori ei voi olla ulkona. Se on säilytettävä sisätiloissa, jotta huono sää ei vahingoita sitä.

Mitä vilkkuvat valot sähköaidan virtalähteessä tarkoittavat?

Merkkivalot, jotka vilkkuvat vuorotellen sähköaidan virransyöttölaitteessa, osoittavat laitteen oikean toiminnan.

Kuinka tarkistaa, onko aidassa sähköä?

Tarkistaaksesi, onko sähköaidassa virtaa eläimille, tuo ruuvitaltan kärki, jossa on eristetty kahva muutaman millimetrin päähän aitalangasta. Heti kun kuulet tikityksen, se tarkoittaa, että sähköaidassa on virtaa.

Miten johdin siirretään sähköaidan eristimestä?

Kiertämättä sähköaitojen eristimen kuollutta ympyrää, muuten syntyy hajontaa. Gemi sähköaitaeristeet on suunniteltu tähän tarkoitukseen.

Miten tehdä liitoksia sähköaitojen johtimiin?

Eläinten sähköaidan johdinliitos voidaan tehdä yksinkertaisella solmulla kahden pään välillä, on suositeltavaa tehdä ne vain tarvittaessa.

Kuinka monta metriä voin käyttää sähköjohtoa suurjänniteaidoissa?

Aidan sähkökaapelin paksuus on 3 mm ja sitä voidaan käyttää myös yli 100 metriin, mutta se sopii vain 30/40 metriin. Jos kaksi sähköaitaa on liitettävä usean metrin etäisyydelle, on suositeltavaa kuljettaa johdinjohto ilmateitse. Muussa tapauksessa luo kaksi erillistä sähköaitaa.

Virta on vähän kaukana sähköeläintarhasta. Mitä tehdä? Kuinka yhdistää kaksi aitaa?

Jos virta on kaukana sähköaidasta, meillä on Gemi energiserillesi - 100 % Made in Italy - korkeajännitteinen risteyskaapeli, joka voi toimia pinnalla tai maan alla ilman purkausta. Tällä kaapelilla on mahdollista kuljettaa virtaa aidalla ilman hajontaa. Sähköaidan kaapelilla voidaan myös liittää kaksi aitaa yhteen, sitten toinen pää ensimmäiseen ja toinen pää toiseen aitaan, kun aidan ja aidan välillä on pieni etäisyys.

Minun täytyy laittaa 3 johtoa sähköaidan sisään. Kuinka pitkälle ne pitäisi laittaa?

Sähköaidan sisällä olevat johdot on asetettava eläimen koon mukaan. Pieneläinten kohdalla ensimmäinen aidan sisällä oleva lanka tulee laittaa 20 cm:n etäisyydelle maasta ja jättää sitten vain 20 cm/30 cm. Eläimillä, kuten villisioilla, sähköaidan johdin tulee jättää 30 cm:n etäisyydelle maasta ja niin edelleen. Suurille eläimille, kuten hevosille, lehmille, yhteinen lanka tulee jättää 60/80 cm:n etäisyydelle maasta.

Kuinka kauan kannettavan virtalähteen akku kestää, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

B12-virtalähteeseen riittää 12V 40Ah auton akku. Autonomia, jos sähköaidassa ei ole hajontaa, on noin 10/12 päivää. Muuten kestää vähemmän.

Miksi laittaa 3 napaa sähköaidan maadoitukseen?

Maadoitus on olennainen asia eläinten sähköaidan toimivuudelle, joten se on suositeltavaa tehdä oikein. Jotta virransyöttö purkautuu kokonaan, on maadoitus tehtävä asettamalla 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 metrin etäisyydelle toisistaan, 80 cm kosteaan maahan ja 20 cm ulkopuolelle ja kytke ne sitten keltaisella kaapelilla. Yhdessä sähköaidan kanssa toimitamme vain 1 metrin kaapelia, joka on kytkettävä ensimmäiseen pylvääseen. On suositeltavaa tehdä se siellä, missä on kasvillisuutta, eli kosteaa maaperää. Kuiva maaperä ei ole johtavaa. Tehtyjen testien mukaan 3 tangon sijoittaminen mihin tahansa maastoon ei aiheuta ongelmia toimivuuden kanssa. Jos asetat vain yhden panoksen, virtahuovan teho on sen kantamaa pienempi ja eläimet pääsevät ylittämään aidan.

Mitä aidan tehostimen mukana toimitetaan?

Nykyisessä mallissa toimitamme: maadoituskaapelin ja kaapelin pinseteillä, joka liitetään aitaan. Kaksoistehomallissa tarjoamme 220V virtalähteen, kaapelit auton akun liitäntöihin (positiivinen ja negatiivinen), maadoituskaapelin ja pinseteillä varustetun kaapelin, joka liitetään aitaan.

Minun täytyy tehdä aita, mitä sähköjohtoa suosittelette?

2,2 mm² aitalanka soveltuu pienille eläimille ja pienille sähköaitaille. Esim.: Lampaat, vuohet, porsuat, kanit, sudet, koirat, kissat, kanat, ketut, riikinkukot, kalkkunat, jänis, myyrät, mäyrät, lumikat, oravat. 4 mm²:n aidanvaijeri sopii keskikokoisille ja suurille eläimille. Esim. siitossikoja, kuusipeuraa jne. 6 mm²:n eläinsuojan langan vuotovirta on 0,15 ohm/mt, mikä mahdollistaa useiden kilometrien aitauksen ja sopii suurille eläimille. Esim.: Villisika, kauriit, lehmät, muflonit, karhut jne.

Mille etäisyydelle aitatolpat tulisi istuttaa?

Suosittelemme istuttamaan tolpat maaperän ominaisuuksien mukaan. jos maa on tasainen, laita yksi 5/10 metrin välein, jos se on tuulinen tai epätasainen alue, laita ne lähemmäksi toisiaan.

Sopiiko 6mm² aidan sähköjohto villisikoille, vai pitääkö minun ottaa hihna?

6mm² aidan sähköjohto sopii villisikoille ja suurille eläimille. Aidan vaijerin vetolujuus on jopa 100 kg, 8 johdinta ja dispersio 0,15 ohm/m. Sähköaidan nostohihna soveltuu hevosten sähköaidoihin.

Mitä tarvitset sähköaitaan villisikoja ja muita eläimiä varten?

Sähköaidan luomiseen eläimille tarvitset: Gemi energiser - 100 % Made in Italy - aidoihin, jotka kuljettavat virran aidalle, sähköistetty johdinjohto aitalle ja eristimet sähköistettyihin aidoihin ruuvattuna pylväisiin langan pitämiseksi. .

Onko sähköaita vaarallinen ihmisille?

Eläinten sähköaita ei ole vaarallinen ihmisille eikä eläimille. Kuten kaikessa, myös sähköaidoilla on standardi, joka määrittää arvot, joita on kunnioitettava. Aidan energisoija on tuote, joka lähettää katkonaisia ​​pulsseja alhaisella ampeerivirralla.

Sähköaita: mihin se on tarkoitettu?

Gemi-sähköaitaa - 100 % Made in Italy - käytetään torjumaan villieläimiä, kuten villisikoja, peuroja, kettuja jne. Sähköaitojen tarkoitus on suojella aluetta rumaisilta hyökkäyksiltä. Sitä käytetään myös eläinten, kuten lehmien, lampaiden, sikojen jne., säilyttämiseen. Sillä ei ole mitään tekemistä metsästyksen kanssa. Meillä on kaikki lailliset todistukset sähköaitojen valmistukseen ja myyntiin. Tämä on ainoa laillinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojella istutuksiaan.

Olen äskettäin ostanut savupiipun tuulettimen, kun käynnistän sen ensimmäisellä nopeudella, se ei toimi, miksi?

Ei ongelmaa, savunpoisto toimii normaalisti. Savupiipun puhallin on suunniteltu varmistamaan sisäisten laakereiden normaali sisäänkäynti. Puhallin tulee aluksi käynnistää suuremmilla nopeuksilla ja muutaman minuutin kuluttua se voidaan kytkeä pienemmille nopeuksille. Tätä toimintatapaa tulisi noudattaa vain ensimmäisen kuukauden ajan, jonka jälkeen se toimii myös pienemmillä nopeuksilla.

Mihin poistopuhaltimen säädin pitäisi asentaa?

Takkapoistopuhaltimen säädin on kytkettävä 220 V virtaan ja se voidaan asentaa mihin tahansa paikkaan, tärkeintä on, että sitä ei sijoita lämmönlähteiden lähelle. Itse asiassa puhaltimen säätimen sisällä on muuntaja, joka toimii korkeissa lämpötiloissa.

Kuinka paljon savupiipun tuuletin painaa?

Tuulettimen paino ilman nopeussäädintä on noin 20 kg.

Onko savupiipun savunpoisto äänekäs?

Ei. Savupiipun puhallin on äänetön millä tahansa nopeudella. Tietenkin, jos asetat sen kuudenteen nopeudelle, tuuletin tekee yli 1300 kierrosta minuutissa, joten kuulet kevyen huminan. Mutta savuongelman ratkaisemiseksi tuuletinta tulisi käyttää alhaisilla nopeuksilla ensimmäisestä kolmanteen nopeuteen. Näillä nopeuksilla äänenpaine ei ylitä 38 Db, eli nollakohina.

Voiko sen asentaa pyöreän savupiipun alustaan?

Kyllä, toimitamme adaptereita pyöreisiin hormiin (tuotepudotusvalikossa mainitut). Tilataksesi sovittimen, valitse vain pyöreä hormi ja valitse pudotusvalikosta ostettavan sovittimen koko. Sinun on otettava huomioon ulkohalkaisija, koska hormi-adapterimme sopii ulostuloon. Jos savupiipun ulkohalkaisija on 25 cm, ihanteellinen savupiipun sovitin on 25 cm pudotusvalikosta.

Voidaanko se asentaa erittäin korkeaan pyöreään savupiippuun?

Kyllä, savupiippupuhaltimen imutehon ansiosta ei ole ongelmia edes yli 50 metriä pitkissä savupiipuissa.

Ratkaiseeko savupiipun puhallin ongelman myös kovalla tuulella?

Varmasti meidän savupiippupuhallin sopii kovaan tuuleen, koska se ratkaisee savuongelman.

Jos sataa, vuotaako vettä savupiipun tuulettimeen?

Ei, savupiipun savunpoiston pohjaa on korotettu estämään veden tunkeutuminen sateen sattuessa.

Jos sähköt katkeavat ja savupiipun puhallin sammuu, kytkeekö se savun ulostulon?

Ei, savupiipun puhallin ei tukkeuta savun poistoaukkoa, jos se on pois päältä. Tästä syystä savupiipun puhallin on mahdollista kytkeä päälle vain tietyissä tilanteissa, esimerkiksi uunin luukkua nostettaessa tai kovalla tuulella.

Mille etäisyydelle liekistä savupiipun tuuletin tulisi sijoittaa?

Ammattimainen tulisijojen puhallin voidaan asentaa mihin tahansa korkeuteen, jopa 1 metrin hormiin. Toisaalta savupiippupuhaltimen perusmallia suositellaan yli 3 m korkeisiin savupiippuihin.

Kuinka kauan voin jättää savupiipun savunpoiston päälle?

Aikarajaa ei ole. Savupiippu toimii ilman ongelmia koko päivän.

Onko mahdollista vetää kaapeli savupiipun sisällä?

Kyllä se on mahdollista. Sähköliitäntä voidaan tehdä kahdella tavalla: 3 x 1,5 kaapelilla (johdetaan savupiipun ulkopuolella nopeudensäätimeen asti) ensimmäisen savupiipun tuulettimeen kiinnitetyn metrin jatkamiseksi. Tai voit tehdä sisäisen liitännän piippuun korkean lämpötilan kestävällä kaapelillamme, jonka voit ostaa erikseen valitsemalla pudotusvalikosta haluamasi määrän sen mukaan, kuinka monta metriä tarvitset.

Voinko asentaa savunpoistolaitteen suoraan savupiipun sisään?

Se on mahdollista, mutta sinun on otettava huomioon piipun tuulettimen mitat. Savunpoiston asennus voidaan tehdä kahdella tavalla: poistamalla savupiipun kansi ja asentamalla sitten savupiipun puhallin tai asentamalla savupiipun sisään savupiipun savunpoisto, tilaamalla tässä tapauksessa savupiipun ilman korkkia.

Millainen malli minun pitäisi ostaa neliömäisellä savupiipulla ja sisäputkella?

Jos sinulla on neliömäinen savupiippu, jonka putki on samankorkuinen muurauksen kanssa, on ensin suljettava putken ja muurauksen välinen rako ja asennettava sitten savupiippupuhallin suoraan muuraukseen. Vastaavasti, jos putki on vain muutaman senttimetrin (tai tuuman) korkea, putki on saatettava samalle korkeudelle muurauksen kanssa. Tässä tilanteessa sinun on ostettava savupiippupuhallin malli neliömäisellä pohjalla, säädettävissä myös suorakaiteen muotoiseen piippuun.

Kuinka koota Gemi-imuruiskutin?

Savupiipun savunpoistaja asennetaan itse. Katso tuotelehtien opetusvideo savupiipun tuulettimen kokoamiseksi. Mikäli liesituulettimen asennuksessa ilmenee ongelmia, voit pyytää sähköasentajan tai muurarin apua. Jos sinulla on epäilyksiä tuotteen asennuksesta (esim. johtojen liitännät, nopeudensäädin jne.), asiantuntijamme ovat käytettävissäsi sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

Käytetäänkö sähkötakkan poistotuuletinta savunpoistoon?

Savunpoistolaitteen tehtävänä on säätää savupiipun vetoa, jotta savupiipun, uunin, lieden, grillin savuongelmat saadaan ratkaistua ja savupiipun luonnollinen veto toistuisi.

Mikä on savupiipun savunpoiston koko?

Sähköpiipputuulettimen pohja on vakiona 43x43 cm, korkeus 35 cm, ilman kannakkeita. Kiinnikkeet huomioon ottaen se on 50 cm. Tarkempia mittoja varten nettisivuillamme on kaavio, jossa näkyy sähkötakan liesituulettimen kunkin yksittäisen osan mitat.

Poimiiko savupiipun imuri myös lämmön?

Sähköisessä savunpoistossamme on 6-nopeuksinen säädin, joten sinun tarvitsee vain asettaa se nopeuksille 1-2, jotta savu poistuu luonnollisesti, mutta ei lämpöä. Periaatteessa kahdella ensimmäisellä nopeudella emme muuta millään tavalla tulisijan normaalia toimintaa, mikä normaalisti hajottaa hyvin pienen määrän lämpöä savuputkessa nousevaan savuun. Gemi-piippupuhallin imee taloon muutoin tunkeutuvan savun, joten se ei varmasti tuota lämmönlähteitä sisäympäristöön. On selvää, että jos savupiippupuhallin ei toimi kuudennella nopeudella (yleensä tällä nopeudella sitä käytetään huoneilman vaihtamiseen, tulipalon syttymiseen tai tuhkan imemiseen), 2500m³/h(perus) - 3800m³/h(pro) se on niin voimakas, että se imee myös lämmön, koska se lisää puun palamisnopeutta ja näin ollen osittain vähentää lämpöä. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Gemi-savunpoistaja pystyy hallitsemaan lämpöhäviöitä, joten on suositeltavaa käyttää savupiippua lämpöhäviön estämiseksi. Tämä näkyy miljoonissa tyytyväisissä asiakkaissa ympäri maailmaa vuodesta 1983 lähtien, jolloin ensimmäinen Gemi-piipputuuletin luotiin.

Mitä eroa savunpoistolaitteiden eri malleilla on?

Perusmallin imuteho on 2500 m³/h, sillä on 3 vuoden takuu ja se kestää jopa 300 astetta. Ammattimainen malli kestää jopa 700 astetta (siis myös savupiippupalon sattuessa) ja sitä suositellaan, jos savupiippu on alle 3 metriä. Sillä on myös 6 vuoden takuu ja se imee 3800 m³/h. Teräsmalli on rakennettu kokonaan Aisi 304 ruostumattomasta teräksestä, materiaalista, joka varmistaa paremman korroosionkestävyyden ja suolaisuuden ja siten ajan myötä. Sen imuteho on 3800m³/h ja vastus jopa 700°, takuu 8 vuotta. Gemin tarjoaman valikoiman huippu on ammattimainen kuparimalli, joka kestää jopa 700°, 10 vuoden takuulla ja pystyy imemään 3800 m³/h. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuuletin kestää korroosiota ja suolaisuutta. Se on kokonaan maalattu ulkopuolelta (mukaan lukien pohja) ja sopii siksi niille, jotka etsivät esteettisesti miellyttävämpää tuotetta.