5. Palautus Ja Peruuttaminen

GemiMarket.it-asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus käyttämätönihin tuotteisiin alkuperäispakkauksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi kumota ostoksensa ja palauttaa tavarat, paitsi jos tuote on otettu käyttöön. Asiakas voi avata pakkauksen / pakkauksen ja tutkia tavaran kuljetusvaurioihin, mutta huomaa, että asiakas on vastuussa tuotteesta mahdollisesti aiheutuvasta mahdollisesta heikkenemisestä.

 

14 Päivän Peruuttaminen

Jos tuotteen arvoa alennetaan eli jos tuotetta on käytetty tai muista syistä ei voida pitää uutena, asiakkaalla on vielä 14 päivän peruutus. Peruutusoikeus päättyy 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jona asiakas tai muu asiakkaan (mutta ei rahdinkuljettaja) nimeämä henkilö sai tavarat fyysisesti. GemiMarket.it auttaa asiakasta palauttamaan tuotteen myyjälle ja palaamaan asiakkaalle heti, kun asiakkaan palautuspyyntö on vastaanotettu sähköpostitse.

Jos peruutusaika päättyy lauantaina tai lomalla, määräaikaa pidennetään seuraavana arkipäivänä. Jos asiakas on tilannut useita eriä samassa ja samassa järjestyksessä, joka on toimitettu eri aikoina, peruutusaika päättyy päivänä, jona asiakas saa viimeisen kohteen. 

Peruuttamisoikeus koskee vain yksityishenkilöitä. 

 

Sitten Paluu Toimii

Paluu ja uusi tilaus:  Jos asiakas haluaa palauttaa tuotteen ja valitsee uuden tilauksen kolmenkymmenen sekunnin välityksellä heti palautuksen jälkeen, palautus on maksutonta, kunhan tuote on pakattu oikein. Jos myyjä arvioi, että tuotetta ei ole asianmukaisesti pakattu, veloitetaan maksu. 

 

Palautus ilman uutta tilausta:  Jos asiakas haluaa palata ilman uutta tilausta, asiakkaan on palautettava kustannukset.

 

Asiakas voi käyttää oikeuttaan palata kiistämällä tilauksen vastaanottamisesta hetkellä toimituksen tai antaa GemiMarket.it näkyvän ilmoituksen vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun asiakas on saanut tavaran.

 

Selkeän ilmoituksen mukaan asiakkaan on täytettävä palautuslomake. GemiMarket.it suosittelee, että asiakas pakkaa tuotteen alkuperäiseen pakkaukseensa. Asiakas vastaa tavaroista, kunnes myyjä on saanut sen varastostamme.  Jätä tie takaisin myyjän varastolle.

Asiakas voi käyttää palautusoikeuttaan kieltämällä tilauksen vastaanottamisen toimitushetkellä tai antamalla Trettiille selvän ilmoituksen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Selkeän ilmoituksen mukaan asiakkaan on täytettävä  palautuslomake . Kolmekymmentä suosittelee, että asiakas pakkaa tuotteen oikein alkuperäiseen pakkaukseen / pakkaukseen. Asiakas vastaa tavaroista, kunnes myyjä on saanut sen varastossa.  

 

Palautus

Gemimarket.it asiakkaat voivat hyödyntää varoajan myyjän ja varmista, että myyjä palauttaa ostohinnan asiakkaalle 14 päivän kuluessa asiakkaalle, että hän olisi pahoillani niiden ostamista.

Palauttamattomia rahaa ei kuitenkaan palauteta ylimääräisistä palveluista, kuten tuesta, asennuksesta tai hävittämisestä. 

Jollei asiakkaasta toisin sovita, summa palautetaan aina samalla maksutavalla, jonka asiakas käytti ostosopimuksen solmimisen yhteydessä. Esimerkiksi jos asiakas on käyttänyt VISA-korttia ostoksen yhteydessä, rahat palautetaan samaan VISA-korttiin. Asiakas ei missään olosuhteissa aiheuta ylimääräisiä maksuja tai maksuja palautuksen seurauksena. 

Siinä tapauksessa, että myyjä ei ole saanut palautustuotteet Myyjä pidättää itsellään oikeuden lykätä maksua, kunnes myyjä on vastaanottanut tavaran tai asiakirjoja, että tavarat on palautettu. 

 

Huomautus:  Asiakas voi olla vaarassa menettää osan tai koko hyvitysmäärästä. Tämä tapahtuu, jos tuotteen arvoa alennetaan, mikä arvioidaan seuraavien edellytysten perusteella:

Asiakas on ottanut tuotteen käyttöön ja käyttänyt sitä yli 30 päivän ajan. 

Tuote on vahingoittunut, kun asiakas vastasi sitä. 

Asiakas on käsitellyt tuotetta eri tavalla kuin se on yhteensopiva tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan kanssa. 

Asiakas ei ole noudattanut sulkemisesta, tuotteen tyypistä jne. Aiheutuvia peruuttamisoikeuden rajoituksia.