Kelauslaite aitalangoille, aitanauhoille ja aitaköysille

Gemi-vaihteisia keloja (tai langankelausrullaa) käytetään sähköaidan keräämiseen nopeasti ja helposti. Ihanteellinen kaikille sähköä johtaville materiaaleille sähköaitauksessa. Tämä laite tekee aitauksesi rakentamisesta ja ylläpidosta paljon helpompaa ja nopeampaa.

Varakela aitanauhojen kelauslaitteeseen

Varakela on korvaamaton lisävaruste aitanauhojen kelauslaitteeseen. Se mahdollistaa aitanauhan nopean ja helpon vaihdon tarvittaessa. Älä anna särkyneen tai kuluneen aitanauhan hidastaa tai estää aitauksen toimintaa, vaan vaihda se nopeasti varakelaan ja jatka aitauksen käyttöä ilman keskeytyksiä.

Aitanauhan kelauslaite

Aitanauhan kelauslaite on suunniteltu erityisesti aitanauhoille ja aitaköysille. Sen avulla voit helposti kerätä aitanauhan tai köyden pois käytöstä ja säilyttää sen siististi ja järjestelmällisesti. Sähköaidan rakentaminen ja ylläpito ovat tärkeitä tehtäviä, ja aitanauhan kelauslaite tekee niistä paljon helpompia ja nopeampia.

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa sähköaidan rakentamisessa ja ylläpidossa? Kelauslaite aitalangoille, aitanauhoille ja aitaköysille on ratkaisu. Se on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen avulla voit kerätä sähköaidan materiaalit pois käytöstä nopeasti ja helposti. Oli kyseessä sitten uusi aita tai jo olemassa olevan aitauksen ylläpito, tämä kelauslaite on korvaamaton lisävaruste.

Kelauslaite sopii kaikenlaisille sähköä johtaville aineille, joten voit käyttää sitä minkä tahansa tyyppisen sähköaidan kanssa. Sen avulla säästät aikaa ja vaivaa, ja voit keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin. Älä enää taistele sotkuisen ja epäjärjestelmällisen sähköaidan kanssa, vaan hanki kelauslaite ja pidä aitauksesi siistinä ja toimivana.

Kelauslaite on helppo asentaa ja käyttää. Sen käyttö on nopeaa ja tehokasta, joten voit hoitaa aitauksesi tehtävät nopeasti ja siirtyä muihin tärkeisiin tehtäviin. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn. Valitse käytännöllisyys ja tehokkuus, valitse kelauslaite aitalangoille, aitanauhoille ja aitaköysille.

Aitanauhan kelauslaite on välttämätön työkalu jokaiselle, joka käyttää sähköaitaa. Älä enää kiusaa itseäsi sotkuisen ja hankalan aitauksen kanssa, vaan hanki kelauslaite ja nauti helpommasta ja nopeammasta aitauksen rakentamisesta ja ylläpidosta.

Read more »

Löytyi 1 tuote.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Vaijeri- ja hihnakela 3: 1-kertoimella sähköaita Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaVaijeri- ja hihnakela 3: 1-kertoimella sähköaita Gemi Elettronica
  Vaijeri- ja hihnakela 3: 1-kertoimella sähköaita, sähköaidat, sähköaidat, sähköiset aidat Gemi Gemi-lanka ja hihnankelauslaite sähköaiteen nopeaan ja helppoon keräämiseen. Varustettu 3: 1-kertoimella, joka takaa langan keräämisen muutamassa minuutissa ilman väsyttävää kätevän kahvan ansiosta. Ihanteellinen mihin...
  29,99 €Hinta
  Vaijeri- ja hihnakela 3: 1-kertoimella sähköaita Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaVaijeri- ja hihnakela 3: 1-kertoimella sähköaita Gemi Elettronica
   Vaijeri- ja hihnakela 3: 1-kertoimella sähköaita, sähköaidat, sähköaidat, sähköiset aidat Gemi Gemi-lanka ja hihnankelauslaite sähköaiteen nopeaan ja helppoon keräämiseen. Varustettu 3: 1-kertoimella, joka takaa langan keräämisen muutamassa minuutissa ilman väsyttävää kätevän kahvan ansiosta. Ihanteellinen mihin...
   29,99 €Hinta

   Questions and Answers

   Sähköaita: mihin se on tarkoitettu?

   Gemi-sähköaitaa - 100 % Made in Italy - käytetään torjumaan villieläimiä, kuten villisikoja, peuroja, kettuja jne. Sähköaitojen tarkoitus on suojella aluetta rumaisilta hyökkäyksiltä. Sitä käytetään myös eläinten, kuten lehmien, lampaiden, sikojen jne., säilyttämiseen. Sillä ei ole mitään tekemistä metsästyksen kanssa. Meillä on kaikki lailliset todistukset sähköaitojen valmistukseen ja myyntiin. Tämä on ainoa laillinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojella istutuksiaan.

   Onko sähköaita vaarallinen ihmisille?

   Eläinten sähköaita ei ole vaarallinen ihmisille eikä eläimille. Kuten kaikessa, myös sähköaidoilla on standardi, joka määrittää arvot, joita on kunnioitettava. Aidan energisoija on tuote, joka lähettää katkonaisia ​​pulsseja alhaisella ampeerivirralla.

   Mitä tarvitset sähköaitaan villisikoja ja muita eläimiä varten?

   Sähköaidan luomiseen eläimille tarvitset: Gemi energiser - 100 % Made in Italy - aidoihin, jotka kuljettavat virran aidalle, sähköistetty johdinjohto aitalle ja eristimet sähköistettyihin aidoihin ruuvattuna pylväisiin langan pitämiseksi. .

   Miksi laittaa 3 napaa sähköaidan maadoitukseen?

   Maadoitus on olennainen asia eläinten sähköaidan toimivuudelle, joten se on suositeltavaa tehdä oikein. Jotta virransyöttö purkautuu kokonaan, on maadoitus tehtävä asettamalla 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 metrin etäisyydelle toisistaan, 80 cm kosteaan maahan ja 20 cm ulkopuolelle ja kytke ne sitten keltaisella kaapelilla. Yhdessä sähköaidan kanssa toimitamme vain 1 metrin kaapelia, joka on kytkettävä ensimmäiseen pylvääseen. On suositeltavaa tehdä se siellä, missä on kasvillisuutta, eli kosteaa maaperää. Kuiva maaperä ei ole johtavaa. Tehtyjen testien mukaan 3 tangon sijoittaminen mihin tahansa maastoon ei aiheuta ongelmia toimivuuden kanssa. Jos asetat vain yhden panoksen, virtahuovan teho on sen kantamaa pienempi ja eläimet pääsevät ylittämään aidan.

   Kuinka kauan kannettavan virtalähteen akku kestää, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

   B12-virtalähteeseen riittää 12V 40Ah auton akku. Autonomia, jos sähköaidassa ei ole hajontaa, on noin 10/12 päivää. Muuten kestää vähemmän.

   Virta on vähän kaukana sähköeläintarhasta. Mitä tehdä? Kuinka yhdistää kaksi aitaa?

   Jos virta on kaukana sähköaidasta, meillä on Gemi energiserillesi - 100 % Made in Italy - korkeajännitteinen risteyskaapeli, joka voi toimia pinnalla tai maan alla ilman purkausta. Tällä kaapelilla on mahdollista kuljettaa virtaa aidalla ilman hajontaa. Sähköaidan kaapelilla voidaan myös liittää kaksi aitaa yhteen, sitten toinen pää ensimmäiseen ja toinen pää toiseen aitaan, kun aidan ja aidan välillä on pieni etäisyys.

   Kuinka tarkistaa, onko aidassa sähköä?

   Tarkistaaksesi, onko sähköaidassa virtaa eläimille, tuo ruuvitaltan kärki, jossa on eristetty kahva muutaman millimetrin päähän aitalangasta. Heti kun kuulet tikityksen, se tarkoittaa, että sähköaidassa on virtaa.

   Kuinka asentaa sähköaita?

   Energisaattoria ei saa pitää ulkona. Se on säilytettävä sisätiloissa sään aiheuttamien vahinkojen estämiseksi. Jotta se purkaisi kaiken virran, se on maadoitettava työntämällä 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 m etäisyydelle toisistaan, 80 cm maahan (märkä) ja 20 cm ulkopuolelle, ja sitten ne on yhdistettävä kelta-vihreällä kaapelilla. Laitteen lähdössä on punainen positiivinen kaapeli, joka on kytketty aitaan, ja kelta-vihreä kaapeli, joka on kytketty ensimmäiseen maadoituskiinnitykseen. Älä koskaan kytke kahta sähkölaitetta samaan johtoon, koska kaksi impulssia voivat kumota toisensa aiheuttaen ongelmia. Voit liittää kaksi sähkölaitetta samaan aitaan, mutta pidä ne kahdella eri johtolinjalla.