Savukaasuimuri takuun pidennys

Mikä on GEMI CARE PACK -palvelu?

GEMI CARE PACK -palvelu on kokonaisvaltainen palvelu, joka tarjoaa savupiipun tuulettimen 3 tai 5 vuoden takuun jatkamisen. Tämä takuu kattaa kaikki GEMI-tuotemerkin savukaasuimurit, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan.

Savupiipun tuuletin pidennetyllä takuulla

GEMI CARE PACK -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pidentää savukaasuimurisi takuuaikaa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia rauhallisesta mielenrauhasta pidemmän aikaa. Kattava takuu kattaa kaikki mahdolliset viat ja ongelmakohdat, joten voit olla varma, että savukaasuimuri toimii moitteettomasti.

Yksinkertainen ja vaivaton prosessi

Takuun pidennys ei vaadi sinulta paljoa vaivaa. Riittää, että hankit GEMI CARE PACK -palvelun ja rekisteröit savukaasuimurisi takuun pidennyksen. Tämän jälkeen voit huoletta nauttia savukaasuimurisi tarjoamasta hyödystä ja rauhasta. Lisäksi saat myös tärkeää tietoa säädöksistä ja suosituksista, jotka liittyvät savukaasujen poistoon.

Luotettava palvelu

GEMI on tunnettu laadukkaista savukaasuimureistaan ja luotettavasta palvelustaan. GEMI CARE PACK -palvelu ei ole poikkeus – tarjoamme asiakkaillemme vain parasta. Takaamme, että savukaasuimurisi toimii moitteettomasti ja tarjoaa tehokasta ja turvallista savukaasujen poistoa.

Vietä aikaa tärkeämpien asioiden parissa

GEMI CARE PACK -palvelun avulla voit unohtaa huolen savukaasuimurisi toimivuudesta ja keskittyä tärkeämpiin asioihin. Anna meidän huolehtia savukaasuimuristasi, niin sinä voit luottaa siihen, että se toimii aina luotettavasti ja tehokkaasti.

Takuun pidennyksen hyödyt

Takuun pidennyksen avulla saat monia hyötyjä, kuten pidemmän mielenrauhan, vähemmän huolta ja vaivaa sekä luotettavuutta ja turvallisuutta. Näiden lisäksi GEMI CARE PACK -palvelu tarjoaa myös säännöllisen huoltokäynnin ja tarvittavat varaosat, joten savukaasuimurisi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

GEMI-savukaasuimuri – luotettava valinta

GEMI-savukaasuimurit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Yhdistämällä imurin takuun pidennyksen kanssa, saat varman ja turvallisen vaihtoehdon savukaasujen poistoon. GEMI-savukaasuimuri on myös helppo asentaa ja huoltaa, joten se sopii kaikille asiakkaillemme.

Takuun pidennyksen hinta

GEMI CARE PACK -palvelun hinta vaihtelee imurin mallin ja takuun pidennysajan mukaan. Ota yhteyttä meihin, niin voimme tarjota sinulle tarkemman hinta-arvion ja lisätietoja palvelustamme.

Saatavilla vain GEMI-tuotemerkin savukaasuimureille

Muistathan, että GEMI CARE PACK -palvelu on saatavilla vain GEMI-tuotemerkin savukaasuimureille. Tämän ansiosta voimme taata korkean laadun ja luotettavuuden, joka on tunnettu GEMI-tuotemerkin tavaramerkki.

Read more »

Löytyi 1 tuote.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
TAKUUJEN LAAJENTAMINEN SAVUKAASUIMURI Takkaimuri Savuimuri Huippuimurit GEMI - Gemi Elettronica
30,39 €101,31 €Normaalihinta−70% offHinta
TAKUUJEN LAAJENTAMINEN SAVUKAASUIMURI Takkaimuri Savuimuri Huippuimurit GEMI - Gemi Elettronica
  • −70%
  Gemi " HOITOPAKETTI " takuun jatkaminen Voit valita avattavasta valikosta vuosien lukumäärän välillä 3–5 vuotta.
  30,39 €101,31 €Normaalihinta−70% offHinta
  TAKUUJEN LAAJENTAMINEN SAVUKAASUIMURI Takkaimuri Savuimuri Huippuimurit GEMI - Gemi Elettronica
   • −70%
   Gemi " HOITOPAKETTI " takuun jatkaminen Voit valita avattavasta valikosta vuosien lukumäärän välillä 3–5 vuotta.
   30,39 €101,31 €Normaalihinta−70% offHinta

   Questions and Answers

   Onko mahdollista vetää kaapeli savupiipun sisällä?

   Kyllä se on mahdollista. Sähköliitäntä voidaan tehdä kahdella tavalla: 3 x 1,5 kaapelilla (johdetaan savupiipun ulkopuolella nopeudensäätimeen asti) ensimmäisen savupiipun tuulettimeen kiinnitetyn metrin jatkamiseksi. Tai voit tehdä sisäisen liitännän piippuun korkean lämpötilan kestävällä kaapelillamme, jonka voit ostaa erikseen valitsemalla pudotusvalikosta haluamasi määrän sen mukaan, kuinka monta metriä tarvitset.