Kuinka sijoittaa sähköaidan johdot? Tässä on täydellinen opas...

Kuinka sijoittaa sähköaidan johdot? Tässä on täydellinen opas...

Kuinka sijoittaa sähköaidan johdot?


Usein saattaa tuntua pelottavalta käyttää sähköaitaa johtoa epävarmuuksien vuoksi siitä, miten se asennetaan turvalliseksi ja tehokkaaksi villieläinten torjunnassa tai karjan suojaamisessa.
Ei huolta, olet oikeassa oppaassa.
Mutta ensin tutkitaan sähköaidan johdon käytön hyödyt:

1. Toiminnallinen tehokkuus:

Sähköaidan johdot tarjoavat erittäin tehokkaan menetelmän karjanhallintaan. Niiden kyky tarjota hallittu sähköimpulssi mahdollistaa eläinten nopean ja tehokkaan ohjauksen, erottamisen tai sisällön. Tämä vähentää merkittävästi päivittäisissä toiminnoissa tarvittavaa aikaa ja vaivaa, jolloin maanviljelijät voivat keskittyä muihin tärkeisiin toimintoihin.

2. Eläinten turvallisuus:

Yksi sähköaidan johdon keskeisistä näkökohdista on niiden kyky tarjota turvallinen este aiheuttamatta pysyviä vaurioita eläimille. Sähköimpulssi riittää estämään eläimiä koskettamasta aitaa aiheuttamatta vakavia vammoja. Tämä suojaa karjaa ulkoisilta vaaroilta ja estää myös mahdolliset itse aiheutetut vahingot pakoyrityksistä.

3. Sadon suojaaminen:

Karjanhoidon lisäksi sähköaidan johtoja käytetään viljelykasvien suojaamiseen villieläimiltä ja tuholaisilta. Sähköisen esteen läsnäolo estää tehokkaasti vahingollisia eläimiä, pitäen sadon turvassa ja vähentäen tarvetta radikaaleihin toimenpiteisiin, kuten liiallisen torjunta-aineiden käyttöön.

4. Asennuksen ja ylläpidon helppous:

Sähköaidan johdon asentaminen on suhteellisen yksinkertaista ja sitä voidaan räätälöidä tilan erityistarpeiden mukaan. Ylläpito on yhtä suoraviivaista, ja järjestelmän säännöllinen tarkastaminen varmistaakseen oikean toiminnan. Tämä johtaa alhaisempiin käyttökustannuksiin ja suurempaan mielenrauhaan viljelijöille.

5. Kestävän maatalouden tukeminen:

Sähköaidan johtojen käyttö tukee kestävän maatalouden tavoitteita, vähentäen riippuvuutta ympäristölle haitallisista käytännöistä. Optimoidun karjanhoidon ja sadon suojauksen ilman liiallista kemikaalien käyttöä auttavat säilyttämään maaperän terveyden ja ympäröivän ekosysteemin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sähköaidan johdot ovat olennainen osa nykyaikaista maataloutta, niiden etujen osalta toiminnallisen tehokkuuden, eläinten turvallisuuden, sadon suojelun ja kestävän maatalouden edistämisen osalta. Tämän teknologian omaksuminen on viisas valinta viljelijöille, jotka pyrkivät tasapainoon tuottavuuden ja ympäristövastuun välillä.

Ideaalikorkeudet sähköaidan johdoille

Sähköaidan asianmukainen asennus on ratkaisevan tärkeää eläinten turvallisuuden ja järjestelmän yleisen onnistumisen varmistamiseksi. Oikean korkeuden valitseminen aidan johdolle riippuu suurelta osin sisällytettävien tai suojattavien eläinten koosta. Katso, miten korkeuksia säädellään turvallisen ja tehokkaan ympäristön varmistamiseksi.

1. Pienet eläimet:

Pienille eläimille, kuten kanoille, kanoille, jäniksille, aidan johdon korkeuden tulisi olla riittävä estämään niitä hyppäämästä yli tai ylittämästä sitä. Yleensä korkeus 20–80 cm asettamalla johdot 20 cm välein. Suositeltu johdon paksuus on 2,2–4 mm. Tämä toimenpide on sopiva pienempien eläinten torjumiseen aiheuttamatta vahinkoja.

2. Keskikokoiset kotieläimet:

Keskisuurille eläimille, kuten lampaat, vuohet, näädät, hevoset, ketut, sudet, aasit, mäyrät, aidan korkeus tulisi olla suurempi. Yleensä suositellaan korkeutta 30–120 senttimetriä, asettamalla johdot noin 30 cm välein. Suositeltu johdin on 4 mm paksu. Tämä varmistaa, että eläimet eivät voi hypätä yli tai ohittaa aitaa, pitäen ne turvassa ja estäen mahdolliset pakoyritykset. Suuremmille eläimille voidaan käyttää myös sähköistä nauhaa.

3. Suuret eläimet:

Suurille eläimille, kuten lehmille, härälle, naudoille, sioille, villisioille, peuroille, hirville, aidan korkeuksien on oltava merkittävästi korkeampia tehokkaan sisällön varmistamiseksi. Yleensä suositellaan sijoittamaan aidan johdot korkeuteen yli 120 senttimetriä, vaihtoehdot vaihtelevat 140–180 senttimetrin välillä lajien ja eläinten hyppykyvyn mukaan. Suositeltu johdin on

Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

Puisten pylväiden eristimet;

Rautapylväiden eristimet;

Kaksikoukkueristin;

Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

Gemin ostamisen edut

  1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
  2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
  3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
  4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
  5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
  6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
  7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

Osta nyt!.