Takkatuuletin: Toimiiko se todella? Tässä on 20 hyvää syytä asentaa Gemi-piipputuuletin.

Takkatuuletin: Toimiiko se todella? Tässä on 20 hyvää syytä asentaa Gemi-piipputuuletin.

Tässä on hyviä syitä valita meidän tuulettimemme...

Gemi-piipputuuletin on paljon enemmän kuin vain asuste: se on välttämätön kumppani niille, jotka haluavat tehokkaan, turvallisen ja puhtaan takan. Löydä 20 vakuuttavaa syytä asentaa Gemi-piipputuuletin kotiisi.

  • 1. Energiansäästö: Se maksaa vain 10 euroa vuodessa energialaskussa, varmistaen tehokkaan ja edullisen takan.
  • 2. Hiljainen toiminta: Toimii hiljaisesti, ihanteellinen lämmön nauttimiseen ilman akustisia häiriöitä, sopii avotakoihin, pellettitakoihin, lämpötakoihin, grilleihin tai puulämmitteisiin uuneihin.
  • 3. Helppo asennus: Yksinkertainen asennus kiitos pakkauksessa mukana olevan ohjeen ja yli 20 kielellä saatavilla olevat videotutoriaalit verkkosivuillamme ja YouTube-kanavallamme.

Muuta takkasi Gemi-piipputuulettimella ja nauti turvallisemmasta, puhtaammasta ja tehokkaammasta kodista.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.