Siipikarjan verkko: Opas kanojen suojaamiseen.

Siipikarjan verkko: Opas kanojen suojaamiseen.

Siipikarjan verkko: Opas kanojen suojaamiseen

Siipikarjan verkko on olennainen osa eläinten turvallisuuden ja suojan varmistamiseksi niille määritellyllä alueella niiden oleskelua varten. Turvallisen kanalansuojan tulee olla huolellisesti suunniteltu ja rakennettu, ottaen huomioon erilaiset tekijät, jotka voivat vaikuttaa sen tehokkuuteen.

Ennen kaikkea on tärkeää valita oikea materiaali aidalle. Yleisimmin siipikarjan aitauksiin käytetyt materiaalit ovat lanka, puu ja PVC. Jokaisella näistä on harkittavat edut ja haitat. Lankaa on kestävä ja pitkäikäinen, mutta se voi olla kallis ja vaatia säännöllistä huoltoa ruostumisen ja korroosion estämiseksi.

Puu on edullinen ja helppo käsitellä, mutta se voi rappeutua ajan myötä sääolosuhteiden takia. PVC on kestävä ja vaatii vähän huoltoa, mutta se voi olla kallis.

Aidan koko on toinen keskeinen näkökohta. Siipikarjan tulisi olla tarpeeksi tilava antaakseen kanoille mahdollisuuden liikkua vapaasti tuntematta ahdasta.

Yleisesti suositellaan vähintään 3-4 neliömetrin tilaa kullekin kanalle. Lisäksi aidan tulee olla tarpeeksi korkea estääkseen kanoja lentämästä pois tai petoeläimiä tunkeutumasta sisään.

Aidan tukevuus on perustavanlaatuinen tekijä varmistaakseen siipikarjan turvallisuuden. Rakenteen tulee olla vankka ja kestävä, jotta se kestää petoeläinten, kuten kettujen, koirien tai kissojen hyökkäykset.

Lopuksi on tärkeää myös ottaa huomioon siipikarjan saavutettavuus. Aidan tulee olla hyvin suunniteltu ja turvallinen portti, joka mahdollistaa helpon pääsyn siipikarjan alueelle siivousta ja ruoan sekä veden täyttämistä varten. Portin tulee olla varustettu turvallisella lukitusjärjestelmällä, jotta estetään vahingossa tapahtuvat avautumiset tai ei-toivotut tunkeutumiset.

Yhteenvetona voidaan todeta, että siipikarjan aidat ovat olennaisia eläinten turvallisuuden ja suojan varmistamiseksi. Oikean materiaalin valinta, aidan oikea mitoitus, sen tukevuuden varmistaminen sekä helpon pääsyn tarjoaminen ovat kaikki perustavanlaatuisia tekijöitä turvallisen kanalan suojan luomiseksi.

Näitä tekijöitä harkitsemalla ja harkitsemalla huolellisesti voit varmistaa turvallisen ja suojatun ympäristön kanoille, välttäen altistumista petoeläimille tai mahdollisille paon yrityksille.

Mikä verkko valita kanalan suojaksi?

Kun kyseessä on kanalan rakentaminen, on olennaista harkita valittua verkkoa käytettäväksi. Siipikarjan verkko on olennainen osa kanojen suojaamista petoeläimiltä samalla kun ne voivat liikkua vapaasti. Lisäksi hyvä verkko auttaa pitämään kanalan sisustuksen hygienisenä estämällä ei-toivottujen eläinten, kuten hiirien tai hyönteisten, pääsyn.

Markkinoilla on useita erilaisia siipikarjan verkkoja, mutta valinta riippuu pääasiassa kasvattajan erityistarpeista ja siitä maantieteellisestä alueesta, jossa kanala sijaitsee. Joitakin yleisimpiä vaihtoehtoja ovat kuusikulmainen verkko, lanka-aita ja sähköaitaus.

Kuusikulmainen verkko on suosittu valinta kanankasvattajien keskuudessa. Tämä verkko on valmistettu korroosionkestävästä galvanoidusta langasta ja siinä on säännöllinen verkko, joka estää kanoja karkaamasta tai petoeläimiä tunkeutumasta kanalaan.

Verkon silmäkoko voi vaihdella riippuen kasvatettavien siipikarjan koosta, mutta standardimitta on 25 mm (1 tuuma). Kuusikulmainen verkko on kustannustehokas ja kestävä ajan mittaan, mutta se saattaa vaatia hieman enemmän huolellisuutta puhdistuksessa estääkseen lian tai roskien kertymisen.

Toinen suosittu vaihtoehto kanalan suojaksi on lanka-aita. Tämä verkko on valmistettu galvanoidusta tai muovipäällysteisestä langasta ja sitä on saatavilla eri kokoisina ja vahvuuksina. Lanka-aita tarjoaa suuremman vastuksen petoeläimille kuin kuusikulmainen verkko, mutta se voi olla kalliimpi. On tärkeää valita lanka-aita, jossa on riittävän vahva lankojen halkaisija estämään petoeläimiä puraisemasta tai repimästä verkkoa.

Lopuksi on olemassa sähköaitaus, joka toimii matalatehoisen sähköiskun avulla pitämään petoeläimet loitolla. Tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen alueilla, joissa on paljon villieläimiä tai yöllisiä petoja.

Sähköaitauksen tulee olla kytketty virtalähteeseen ja se vaatii enemmän huomiota asennuksessa ja huollossa. On tärkeää varmistaa, että sähköaitaus on asianmukaisesti eristetty estääkseen eläinten tai ihmisten sähköiskun vaaran.

Ennen sähköaitauksen valitsemista on oleellista arvioida joitakin avainasioita. Ensinnäkin harkitse kanalan koko sekä kanien määrää, jotka haluat kasvattaa. Tämä vaikuttaa tarvittavan verkkojen määrään ja rakenteen tyyppiin.

Toiseksi harkitse alueellisia petoeläimiä ja mahdollisia uhkia siellä, missä kanala sijaitsee. Esimerkiksi, jos alueella on paljon villejä eläimiä tai petolintuja, on tarpeen valita vahvempi verkko, kuten lanka-aita.

Lopuksi on tärkeää harkita käytettävissä olevaa budjettia verkkojen ost

Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

Puisten pylväiden eristimet;

Rautapylväiden eristimet;

Kaksikoukkueristin;

Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

Gemin ostamisen edut

  1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
  2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
  3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
  4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
  5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
  6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
  7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

Osta nyt!.