Sähköaita hirville: Kuinka rakentaa paras aita.

Sähköaita hirville: Kuinka rakentaa paras aita.

Sähköaita hirville: Kuinka rakentaa paras aita.

Yksi parhaista ratkaisuista estää hirvien tunkeutuminen maillemme on sähköaita hirville.

Sähköaita hirville tulee rakentaa kestävistä materiaaleista, kuten puusta, metallista tai betonista. Aidan koko riippuu siitä, kuinka paljon maata haluat suojata.

Hirvet: Tärkeimmät ominaisuudet

Hirvet, jotka tunnetaan myös nimellä kuusipeura tai valkohäntäpeura (tieteellinen nimi: Dama dama), ovat sorkkaeläimiä, jotka kuuluvat Cervidae-perheeseen. Nämä eläimet ovat tunnistettavissa useista erottavista ominaisuuksista:

  1. Koko: Hirvet ovat keskikokoisia, ja aikuiset urokset saavuttavat noin 90-110 senttimetrin säkäkorkeuden ja painavat välillä 60–150 kilogrammaa. Naaraat ovat yleensä pienempiä kuin urokset.

  2. Fyysinen ulkonäkö: Hirvillä on lyhyt, karhea punaruskea turkki kesällä, joka muuttuu talvella tummemmaksi ja tiheämmäksi. Niillä on tunnusomainen valkoinen sydämenmuotoinen laikku takajaloissaan.

  3. Sarvet: Sekä urokset että naaraat kasvattavat haarautuvia sarvia. Urosten sarvet ovat yleensä suuremmat ja monimutkaisemmat, haarautuva rakenne kasvaa kallosta. Naaraiden sarvet ovat lyhyemmät ja vähemmän haarautuneet.

  4. Ravinto: Hirvet ovat kasvissyöjiä ja syövät pääasiassa lehtiä, versoja, ruohoja, kukkia, hedelmiä ja puunkuorta. Niiden ruokavalio voi vaihdella ruoan saatavuuden mukaan.

  5. Käyttäytyminen: Hirvet ovat pääasiassa hämärä- ja yöeläimiä, vaikka niitä voidaan havainnoida päivällä tietyissä olosuhteissa. Ne ovat yleensä ujoja ja varovaisia, ja ne hakeutuvat usein metsäisiin alueisiin välttääkseen suoraa kontaktia ihmisten kanssa.

Kuinka korkealle hirvet voivat hypätä?

Hirvet voivat hypätä jopa 2 metrin korkeuteen.

Hirvien hyppykyky voi vaihdella tekijöistä kuten iästä, fyysisestä kunnosta ja tilanteesta riippuen.

On kuitenkin tärkeää huomata, että hirvet tunnetaan kyvystään ylittää pystysuoria esteitä huomattavan korkeudesta, mukaan lukien aidat ja muut luonnolliset esteet, kiitos niiden ketteryyden ja vahvojen jalkojen.

Kuinka korkea aidan pitäisi olla estääkseen hirvien pääsyn?

Sähköaidan hirville tulee olla riittävän korkea estääkseen niitä hyppäämästä sen yli. Keskimääräinen suositeltu korkeus hirviaidalle on vähintään 2 metriä. Kuten tiedämme, hirvet ovat hyvin ketteriä eläimiä, jotka voivat hypätä merkittäviä korkeuksia.

Lisäksi aitauksen tulee olla riittävän tukeva kestääkseen hirvien yrityksiä kaataa se tai kaivaa sen alta. On tärkeää valita laadukkaita ja kestäviä materiaaleja aidan rakentamiseen.

Mikä on paras ratkaisu suojata omaisuutta hirviltä? Sähköaita...

Sähköaidat hirville ovat innovatiivinen järjestelmä, joka mahdollistaa hirvien ja ympäristön suojelemisen, varmistaen harmonisen rinnakkaiselon villieläinten ja ihmisten asutusten välillä.

Nämä aidat ovat tehokas ratkaisu vähentää vahinkoja viljelmille ja ympäristöperinnölle, mahdollistaen hirvikantojen kestävän hallinnan. Tässä tekstissä tutustumme sähköaitojen hirville ominaisuuksiin, niiden hyötyihin ja parhaisiin käytäntöihin asianmukaisessa käytössä.

Sähköiset hirviaidat koostuvat sarjasta tolppia, jotka on yhdistetty toisiinsa sähköjohtimilla, luoden matalatehoisen sähköiskun. Tämä isku luo virtuaalisen esteen, joka estää hirviä ylittämästä aitaa.

Sähköjohdit sijoitetaan sopiviin korkeuksiin estämään hirviä hyppäämästä niiden yli, ja ne on liitetty ohjauslaitteeseen, joka säätää sähköiskujen taajuutta ja voimakkuutta.

Mitä hyötyjä hirviaidasta on?

Sähköaitan rakentamisella hirville on useita hyötyjä:

  1. Viljelykasvien suojelu: Hirvet ovat tiedetty aiheuttavan vahinkoa maatalousviljelmille syömällä versoja, kukkia ja hedelmiä. Sähköaidat luovat fyysisen esteen, joka estää hirviä pääsemästä viljeltyihin alueisiin, vähentäen tappioita ja satovahinkoja.

  2. Biodiversiteetin säilyttäminen: Sähköaidat auttavat ylläpitämään suojelualueiden ekologista tasapainoa. Rajoittamalla hirvien pääsyä tiettyihin alueisiin voidaan edistää kotoperäisten kasvien kasvua, parantaen siten biologista monimuotoisuutta ja muiden kasvi- ja eläinlajien selviytymistä.

Mitä komponentteja tarvitaan hirviaidan rakentamiseen?

Rakentaaksesi tehokkaan sähköaidan hirville, tarvitaan erilaisia olennaisia komponentteja:

  1. Tolpat ja eristeet:

    • Eristeet: Valitse eristeet, jotka sopivat aidan tolppatyypille ja johtimelle. Erilaisia malleja on saatavilla, kuten eristeitä puu- tai rautatolpille, yksillä tai kahdella koukulla. Varmista, että sinulla on työkalu eristeiden

      Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

      Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

      220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

      220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

      12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

      12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

      12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

      Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

      Puisten pylväiden eristimet;

      Rautapylväiden eristimet;

      Kaksikoukkueristin;

      Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

      Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

      Gemin ostamisen edut

      1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
      2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
      3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
      4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
      5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
      6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
      7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

      Osta nyt!.