Sähköaidat hevosille: Taloudellisin, dynaamisin ja tehokkain ratkaisu.

Sähköaidat hevosille: Taloudellisin, dynaamisin ja tehokkain ratkaisu.

Sähköaidat hevosille ovat erinomainen ratkaisu rajata nelijalkaisten ystäviemme laidunalueita ja varmistaa niiden turvallisuus. Nämä aidat toimivat lähettämällä sähkövirran johtavien langan kautta, jotka ympäröivät rajattua aluetta, luoden näkymättömän mutta tehokkaan esteen.

Sähköaidat hevosille voidaan asentaa sekä tallien sisä- että ulkopuolelle tarjoten nelijalkaisille ystävillemme riittävän liikkumavapauden. Laidunalueen rajauksen lisäksi näitä aitoja voidaan käyttää myös hevosten erottamiseen ruokinta-aikoina.

On olemassa erilaisia sähköaitoja hevosille, mutta kaikki niistä jakavat joitakin yhteisiä piirteitä. Ensin on tärkeää valita aita riittävällä jännitteellä varmistaaksesi karkotevaikutuksen, joka estää hevosia poistumasta rajatulta alueelta.

Lopuksi laadukkaan sähköaidan valitseminen hevosille, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, on olennaista tehdä turvallinen ja kestävä sijoitus.

Lopuksi sähköaidat hevosille ovat tehokas ratkaisu rajata nelijalkaisten ystäviemme laidunalueita ja varmistaa niiden turvallisuus. Laadukkaan aidan valitseminen asianmukaisilla turvavarusteilla on perustavaa hevosten hyvinvoinnin varmistamiseksi ja antaa heille oikean liikkumavapauden.

Miten rakentaa sähköistetty aita hevosille?

Sähköistetty aita hevosille on erittäin hyödyllinen työkalu pitääkseen hevosystävämme turvallisina rajatulla alueella. Tässä artikkelissa näemme, miten rakentaa sähköistetty aita hevosille nopeasti ja helposti.

Kerää ensin kaikki tarvittavat materiaalit: sähköjohto tai sähköteippi, puiset tai metalliset tolpat, johdon eristimet, energizer sähkön syöttämiseksi ja jännitteen testerin.

Kun olet kerännyt kaikki tarvittavat materiaalit, voit jatkaa asennusta. Valitse ensin alue, johon aita sijoitetaan. Alueen tulisi olla tarpeeksi suuri tarjotakseen hevosille tarvittavan tilan liikkua vapaasti.

Löydettyäsi sopivan alueen voit aloittaa tolppien asentamisen. Suosittelemme sijoittamaan tolpat 5/6 metrin välein. Lisäksi on tärkeää asentaa tolpat tarpeeksi syvälle maahan varmistaaksesi rakenteen tukevuuden.

Kun tolpat ovat paikoillaan, voit asentaa eristeet. Ne tulisi asettaa tolppiin siihen korkeuteen, johon sähköjohto tai teippi tulee olemaan sijoitettuna.

Eristeiden asentamisen jälkeen voit aloittaa sähköteipin asentamisen. Sen tulisi olla sijoitettuun etäisyydelle, joka estää hevosia ylittämästä aitaa saamatta sähköiskua. Suositeltu etäisyys johdon asentamiseen on noin 60-70 cm maanpinnasta ja 1,40 metriä maanpinnasta toiseen johtoon.

Seuraavaksi asenna virtalähde ja akku. Nämä tulisi sijoittaa poissa hevosten ulottuvilta vahinkojen estämiseksi. Lisäksi on tärkeää tarkistaa säännöllisesti johdon jännite yksinkertaisella testerillä tai tuomalla eristetty ruuvimeisseli muutaman millimetrin päähän teipistä. Jos kuulet naksahduksen, se tarkoittaa, että aita on sähköistetty.

Rakentaaksesi sähköistetyn aitauksen hevosille vaaditaan huolellisuutta ja tarkkuutta eri elementtien asettamisessa. Kuitenkin kun työ on valmis, voit nauttia turvallisesta ja suojatusta alueesta hevosystävillemme.

Kuinka korkea hevosaidan tulisi olla?

Hevosaaidat ovat olennainen osa varmistamaan eläinten turvallisuuden ja suojelemaan ympäröiviä omaisuuksia. Erityisesti aidan korkeus on ratkaiseva tekijä harkittaessa sähköaidan rakentamista hevosille.

Yleisesti ottaen aidan korkeus riippuu eläimen koosta. Isommat hevoset tarvitsevat korkeamman aidan verrattuna poneihin tai varsoneihin. Lisäksi eläimen tarkoitettu laji tai toiminta voi vaikuttaa aidan korkeuteen. Esimerkiksi, jos suunnittelet hyppääväsi hevosen kanssa, aitauksen tulisi olla korkeampi verrattuna sellaiseen, jota käytetään leppoisille kävelyretkille.

Useimmat hevosten aidat ovat korkeudeltaan 1,20–1,50 metriä. Tämä korkeus on riittävä estämään hevosia hyppäämästä aidan yli. Kuitenkin, jos sinulla on koulutettuja tai kokeneita esteratsastushevosia, voi olla tarpeen lisätä aidan korkeutta.

Lisäksi yläjohdot tulisi sijoittaa riittävän lähelle toisiaan estääkseen hevosta saamasta päätään alempien johtojen läpi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, toinen tärkeä tekijä harkittavaksi on aitauksen kestävyys. Sähköjohtimen tulee olla riittävän vahva kestämään hevosten aiheuttamaa painetta törmäystilanteissa tai työntäessä. Lisäksi virtalähteiden on oltava riittävän tehokkaita varmistaakseen, että aita toimii oikein ja voi karkottaa eläimiä lähestymästä.

Yhteenvetona hevosaidan korkeus riippuu eläimen koosta, suoritetusta toiminnasta ja mahdollisista häiriötekijöistä. Kuitenkin hyvä yleissääntö on pitää korkeus välillä 1,20 ja 1,50

Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

Puisten pylväiden eristimet;

Rautapylväiden eristimet;

Kaksikoukkueristin;

Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

Gemin ostamisen edut

  1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
  2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
  3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
  4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
  5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
  6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
  7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

Osta nyt!.