Sähköaita susille: Kuinka suojata karjasi hyökkäyksiltä.

Sähköaita susille: Kuinka suojata karjasi hyökkäyksiltä.

Sähköaita susille

Sähköaidat susille ovat tärkeä vaihtoehto karjankasvattajille, jotka asuvat alueilla, joilla susia esiintyy. Nämä aidat on suunniteltu estämään susia pääsemästä tilalle ja hyökkäämästä karjan kimppuun.

On olemassa erilaisia sähköaitoja susille, mutta niillä kaikilla on sama tavoite: luoda fyysinen este susien ja karjan välille. Aidat voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten piikkilangasta tai metalliverkosta. Paras ratkaisu suojelemaan susien äkkirynnäköiltä on sähköaita.

Sähköaidan susille tulee olla tarpeeksi korkea estämään susia hyppäämästä yli, ja langan tulee olla sijoitettu niin, että ne eivät pääse menemään läpi. Lisäksi aita tulee haudata maahan estääkseen susia kaivamasta sen ali.

Vaikka sähköaidat susille voivat olla kalliita, monet kasvattajat uskovat, että kustannukset ovat perusteltuja sillä, että ne suojelevat heidän karjaansa susihyökkäyksiltä. Lisäksi monet paikalliset viranomaiset tarjoavat rahoitusta tai verohelpotuksia auttaakseen kasvattajia asentamaan näitä aitoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sähköaidat susille ovat tärkeä ennaltaehkäisevä toimenpide kasvattajille, jotka asuvat alueilla, joilla susia esiintyy. Ne on suunniteltu luomaan fyysinen este susien ja karjan välille, estäen niitä pääsemästä tilalle ja hyökkäämästä sille.

Kuinka rakentaa sähköaita susille?

Jos asut alueella, jossa susia esiintyy, on tärkeää suojata karjasi välttääksesi vahinkoja tai tappioita. Sähköaita susille on paras ratkaisu estää näiden eläinten pääsy maallesi.

Ensimmäinen asia, jonka tulee tehdä, on valita aidan tyyppi. On tärkeää, että se on vähintään 1,5 metriä korkea estääkseen susia hyppäämästä sen yli. Lisäksi aidan tulee olla riittävän vahva kestääkseen eläinten yritykset murtaa se. Hyvä vaihtoehto voisi olla aita langalla, jossa on 100 kg:n kestävyys.

On tärkeää, että aita asennetaan oikein. Pohjan tulee olla kaivettu maahan vähintään 30 senttimetrin syvyyteen estääkseen susia kaivamasta sen ali. Lisäksi varmista, että aita on kiinnitetty tukevasti maahan eikä siinä ole reikiä tai tyhjiä kohtia.

Lopuksi tarkista säännöllisesti sähköaitasi susille varmistaaksesi, ettei siinä ole vaurioita tai katkoja. Jos huomaat ongelmia, korjaa aita välittömästi estääksesi susia pääsemästä sisään.

Yhteenvetona hyvä sähköaita susille tulee olla korkea, kestävä ja asennettu oikein suojatakseen karjaasi. Älä unohda tarkistaa sitä säännöllisesti varmistaaksesi sen kunnossaolon.

Kuinka korkealle susi voi hypätä?

Suden hyppäämistä otetaan usein huomioon suunniteltaessa sähköaitoja susille. Yleisesti ottaen sudet voivat hypätä jopa 1,5-2 metriä korkeuteen. On kuitenkin huomioitava, että useat muuttujat voivat vaikuttaa niiden hyppäämiseen.

Ensin on syytä ottaa huomioon suden rotu. Suuremmilla roduilla, kuten harmaalla sudella, saattaa olla suurempi voima ja ketteryyttä hypätä verrattuna pienempiin rotuihin. Lisäksi suden ikä, terveys ja fyysinen kunto voivat myös vaikuttaa sen hyppykykyyn.

Muita huomioitavia muuttujia ovat maaston tyyppi ja esteiden läsnäolo tai poissaolo. Esimerkiksi susi saattaa pystyä hyppäämään korkeammalle pehmeällä maaperällä kuin kovalla tai kivisellä maaperällä. Samoin, jos sähköaita susille on lähellä esteitä, kuten aitoja tai puita, suden hyppääminen saattaa olla vaikeampaa.

Kuitenkin näistä muuttujista huolimatta on aina tärkeää suunnitella vahvat ja kestävät sähköaidat susille. Tämä tarkoittaa vahvojen materiaalien, kuten metallin käyttöä ja aidan rakentamista riittävän korkeaksi estämään susia hyppäämästä yli.

Lisäksi sähköaitoja susille tulisi tarkistaa säännöllisesti mahdollisten vaurioiden tai katkojen varalta, jotka voisivat vaarantaa niiden tehokkuuden. Näin lemmikkieläinten ja karjan turvallisuus sekä susien oma turvallisuus, jotka voisivat jäädä loukkuun tai loukkaantua, voidaan varmistaa asianmukaisesti.

Milloin sähköaita susille on järkevää?

Sudet ovat eläimiä, jotka asettuvat yhä useammin maillemme, sekä Italiassa että koko Euroopassa. Tämän vuoksi on kasvava tarve suojata maitamme tai karjaamme.

Tämän saavuttamiseksi on testattu sähköaitoja susille, jotka pystyvät pitämään ne sisällä suojatakseen jokaista maanviljelijää tai karjanomistajaa.

Nyt näemme, mitkä ovat hyödylliset tarvikkeet sähköaidan rakentamiseen suojaamaan karjaa susien hyökkäyksiltä.

Mitä tarvitset rakentaaksesi sähköaidan susille?

Sähköaidan susille rakentamiseen tarvitaan joitakin olennaisia tarvikkeita.

Vaihe 1: Energia

Ensinnäkin hanki hyvä energianlähde, joka tuottaa virtaa aidan läpi ja suojaa maata tai karjaa.

On erilaisia energialähteitä, joilla on erilaiset ominaisuudet:

Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

Puisten pylväiden eristimet;

Rautapylväiden eristimet;

Kaksikoukkueristin;

Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

Gemin ostamisen edut

  1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
  2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
  3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
  4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
  5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
  6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
  7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

Osta nyt!.