Sähköaita vuohille: Näin rakennat sellaisen.

Sähköaita vuohille: Näin rakennat sellaisen.

Sähköaita vuohille

Sähköaita vuohille on rajattu alue, jota käytetään vuohien säilyttämiseen. Tämäntyyppisen aidan rakentaminen on tehtävä huolellisesti ottaen huomioon vuohien tarpeet ja ympäristöolosuhteet, joissa ne ovat.

Aidan on oltava tarpeeksi suuri, jotta vuohet voivat liikkua vapaasti. Vuohiaidan rakentaminen tulisi aloittaa valitsemalla sopivin paikka. On tärkeää valita hyvin kuivattu alue, joka ei altistu tulville tai epävakaalle maaperälle. Lisäksi valitun paikan tulisi olla helposti saavutettavissa kuljetuksen helpottamiseksi eläinten sisään- ja uloskäyntiä varten.

Vuohiaita tulisi rakentaa kestävistä materiaaleista, kuten puusta, metallista tai betonista. Aidan koko riippuu siitä, kuinka monta vuohia haluat sisällyttää: yleensä suositellaan vähintään 2-3 neliömetriä eläintä kohden.

On myös tärkeää tarjota alue, jossa vuohet voivat levätä ja nukkua suojassa auringolta ja sateelta. Tämä alue voi olla yksinkertainen maja tai asianmukainen suojus.

Lopuksi on tärkeää sisällyttää ruokinta- ja juomajärjestelmä, joka vastaa vuohien tarpeita. Tämän järjestelmän tulisi olla helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa eläinten terveyden varmistamiseksi.

Päätelmänä voidaan todeta, että vuohiaita on rajattu alue, joka on rakennettava huolellisesti varmistaaksesi eläinten hyvinvoinnin. Paikan, materiaalien ja kokojen valinta ovat kaikki tärkeitä tekijöitä, joihin on kiinnitettävä huomiota rakennettaessa tehokasta ja toimivaa aitaa.

Kuinka korkea vuohiaidan tulisi olla?

Vuohiaidan tulisi olla tarpeeksi korkea estääkseen vuohien hyppäämisen ulos. Keskimäärin suositeltu korkeus vuohiaidalle on vähintään 1,20 metriä. Jos vuohet ovat erityisen pitkiä tai ketteriä, saattaa olla tarpeen lisätä aidan korkeutta.

Lisäksi aidan on oltava riittävän tukeva kestämään vuohien yritykset kaataa se tai kaivaa sen alle. On tärkeää valita laadukkaita, kestäviä materiaaleja aidan rakentamiseen.

Aidan ympärillä olevan maan tulisi olla tasainen ja esteetön, jotta vuohet eivät voi hypätä ulos tai kaivaa aidan alle.

Yleisesti ottaen on tärkeää pitää vuohet onnellisina ja turvassa niiden ympäristössä. Jos epäilet vuohiaidan rakentamista, on aina suositeltavaa konsultoida asiantuntijaa tai maatalouseläimiin erikoistunutta eläinlääkäriä.

Paras ratkaisu? Sähköaita

Vuohet ovat eläimiä, jotka on hyvin vaikea säilyttää, minkä vuoksi on tarpeen rakentaa sähköaita erittäin korkealla lähtöjännitteellä.

Tämä voidaan helposti tehdä kaikilla tarvittavilla materiaaleilla rakentaa perinteisen sähköaidan.

Mitä osia tarvitaan vuohiaidan rakentamiseen?

1. Tolpat ja eristeet

Eristeet: Riippuen valitusta tolppa- ja johtotyypistä sähköaidan asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi on olennaista valita oikea eristyselementti sähköaitaukselle. Käytettävissä on erilaisia malleja:

2. Sähkölangat tai -nauhat

Sähköaita: tämä mahdollistaa sähkön kulun jakaa sitä koko aidan läpi. Johtimia on valmistettu erilaisista materiaaleista, valinta riippuu erityisistä tarpeista.

Sähkönauhat: sopivia aitauksille eläimiä vastaan, kuten hevosia, vuohia jne., ja voivat parantaa sähköaidan näkyvyyttä.

Ja lopuksi, tärkein asia sähköaidan rakentamiseen tarvittavissa laitteissa, niin sanotut:

3. Energizers

Sähköenergisoijat sähköaitauksille: luodaksesi sähköaidan vuohille, on suositeltavaa valita korkeajännitteinen energisoija. Vuohien turkki toimii eristeinä, joten sähkövirran on oltava riittävän korkea ollakseen tehokas.

Verkkokaupastamme löydät erilaisia energisoijia, joilla on erityiset tekniset tiedot:

  • 220V sähköenergisoija täyd

    Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

    Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

    220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

    220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

    12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

    12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

    12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

    Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

    Puisten pylväiden eristimet;

    Rautapylväiden eristimet;

    Kaksikoukkueristin;

    Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

    Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

    Gemin ostamisen edut

    1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
    2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
    3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
    4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
    5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
    6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
    7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

    Osta nyt!.