Tuottaako puuhellasi savua? Takkojen sähköinen savuimuri on vastaus.

Tuottaako puuhellasi savua? Takkojen sähköinen savuimuri on vastaus.

Aspirafumo per camini Gemi pystyy tarjoamaan poikkeuksellisen vedon savupiippuusi jopa voimakkaassa tuulessa tai muissa epäsuotuisissa sääolosuhteissa.

Usein tapahtuu, että tuulen vaihtuessa ja tietyissä sääolosuhteissa takkasi ei saa riittävää vedostusta. Savun kulkeutuminen taloon on yleinen ongelma monille savupiipuille ja voi pahentua erityisesti tietyissä olosuhteissa kuten voimakkaassa tuulessa. Sen voimalla savunpoistaja pystyy poistamaan jopa 3800 kuutiometriä tunnissa ja siten se voi jopa vastustaa äärimmäisiä olosuhteita kuten voimakasta tuulta.

Voi nähdä videokatsauksesta asiakkaaltamme, että jopa hyvin voimakkaassa tuulessa, melkein myrskyssä, joka melkein vie puut mennessään, Gemi-takkasi savunpoistaja suorittaa tehtävänsä täydellisesti. Savu nousee savupiipun kautta ja poistuu siitä ikään kuin tuulta ei olisi lainkaan. Lisäksi, jos olet huolissasi Gemi-savunpoistajan vakauden suhteen katolla voimakkaissa tuulissa, voit olla levollisin mielin, koska olipa kyse savunpoistajasta neliönmuotoisilla tai suorakulmaisilla poistoaukoilla (neliönmuotoisille piippuaukoille sovitettu) tai savunpoistajasta pyöreällä adapterilla varustetuille savupiipuille, Gemi-savunpoistaja on erittäin vakaa: molemmilla ratkaisuilla se on kuin ankkuroitu savupiippuun. Yksi Gemi-takkasi savunpoistajan tärkeimmistä ominaisuuksista on, että sen ollessa pois päältä, se ei estä luonnollista savun ulospääsyä; joten jos sinulla on takka, joka savuaa vain tietyillä tuulilla, voit huoletta sammuttaa Gemi-savunpoistajan, koska sen ollessa pois päältä se ei vaikuta savun ulospääsyyn.

Lisäksi savunpoistajan kyky estää tuhkapölyn leviämistä takan puhdistuksen aikana on merkittävä, koska se auttaa eliminoimaan syöpää aiheuttavien höyryjen hengittämistä savupiipusta.

Takkasi savunpoistaja estää myös vesipisaroiden pääsyn savupiippuun rankan sateen aikana, sen rakenteen ansiosta. Suojaverkon pohjassa on hieno kaltevuus ja pieni kohous perusrakenteessa auttavat estämään vesipisaroiden pääsyn.

Vain Gemi-takkasi savunpoistaja voi taistella savua vastaan epäsuotuisten sääolosuhteiden vallitessa.

Gemi Elettronica ja takan savunpoistaja ovat ratkaisu savuongelmaan voimakkaan tuulen vuoksi.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.