Tuleeko savua takasta tai grillistä? Gemi Smoke Extractor on ratkaisu.

Tuleeko savua takasta tai grillistä? Gemi Smoke Extractor on ratkaisu.

Gemi Smoke Extractor on ainoa sertifioitu ratkaisu, joka voi käsitellä savuongelmaa talossa.

Salvatore, Cataniasta, omistaa maaseututalon, jossa hänellä on takka, jota hän käyttää grillinä. Ennen Gemi Smoke Extractorin hankkimista hänellä oli ongelmia vedon kanssa. Sytytetty takka teki koko asunnon käyttökelvottomaksi. Kuitenkin hankittuaan Gemi Smoke Extractorin, asiakas ratkaisi kaikki takasta aiheutuvat savuongelmat. lopputulos on poikkeuksellinen, ja asiakas on täysin tyytyväinen.

On huomionarvoista savupiipun merkittävä korkeus, mutta huolimatta siitä Gemi Smoke Extractor pystyy silti suorittamaan tehtävänsä täydellisesti. lopputulos on vertaansa vailla, sillä grillistä aiheutuva savuongelma on ratkaistu kokonaan.

Näet uskomattoman eron tulokset, kun Gemi Smoke Extractor on päällä (vasen kuva) verrattuna siihen, kun se on pois päältä (oikea kuva). Kun se on päällä, Gemi Smoke Extractor ratkaisee ongelman kokonaan, kun taas se on pois päältä, savu palaa. Gemi Smoke Extractor vetää savun tehokkaasti ulos talosta ja tekee takasta viimein täysin käyttökelpoisen. On tärkeää korostaa, että Gemi Smoke Extractor pystyy ratkaisemaan tämän ongelman suljettujen ovien ja ikkunoiden kanssa, mikä on oleellista erityisesti kylminä talvikuukausina, jolloin takkoja yleensä käytetään.

Asiakkaamme säätää nopeuden säädintä (joka mahdollistaa imuvoiman säätämisen minimistä 1 maksimiin 6) suoraan kuudennelle nopeudelle, mikä auttaa myös tulen sytyttämisessä. On havaittu, että Gemi Smoke Extractor on tehokas jopa silloin, kun tehoa on vähennetty neljään. Se on suunniteltu toimimaan täydellisesti missä tahansa nopeudessa.

Gemi Smoke Extractor asennettuna katolle, savupiipun ulostulossa, tulee säädettävät telineet neliön tai suorakulmion muotoisille ulostuloille, kuten tässä tapauksessa. Vaikka savupiipun ulostulo olisi pyöreä, siinä ei ole ongelmia, sillä ulkoisen halkaisijan mittaus mahdollistaa pyöreän sovittimen asettamisen Gemi Smoke Extractorin paikalle savupiipun ulostuloon.

Gemi Smoke Extractorin ulkopuolelta on maalattu kokonaan esteettisistä syistä ja sen kestävyyden lisäämiseksi vuosien mittaan. Se ei vaadi huoltoa käyttövuosiensa aikana, ja sen tehon ansiosta se poistaa noin 70 % noki, joka kerääntyy savupiippuun.

Voit nähdä tehokkaan savunpoiston tuulettimen liikkeen neljännellä nopeudella.

Käynnistyskondensaattori, kuten kyseessä olevassa ammattimaisessa Gemi Smoke Extractorissa, sijaitsee ulkoisesti pysyäkseen kaukana lämmönlähteistä. Tämä mahdollistaa Gemi Smoke Extractorin kestämisen pitkäaikaisissa tulipaloissa, kestäen jopa 700°C lämpötiloja. Yhteys tuodaan käynnistyslaatikosta nopeuden säätimelle, ja kokoonpano on hyvin yksinkertainen, ja niille, joilla on joitain taitoja, se voi olla jopa tee-se-itse-tehtävä.

Voit löytää kokoamisvideoiden tutoriaaleja YouTubesta myös.

Yksinkertaisella Gemi Smoke Extractorin ostolla asiakkaamme voi viimeinkin nauttia grillistä kauniissa maaseudullaan.

Gemi Elettronica valmistaa savunpoistimia takalle, grilleille, pizzerioille, ravintoloille ja uuneille, taaten laadun ja toiminnallisuuden.
Gemi Smoke Extractor mahdollistaa maksimaalisen asiakastyytyväisyyden.

Gemi Elettronica Smoke Extractor on vastaus savuongelmiin kotona.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.