Savupiippuun liittyvät ongelmat: mistä tämä ongelma johtuu?

Savupiippuun liittyvät ongelmat: mistä tämä ongelma johtuu?

Selvitetään kuinka savupiipun savuongelma ratkeaa turvallisesti ja yksinkertaisesti ilman piipun rakenteellisia muutoksia...

Tärkeimmät syyt, jotka vaikuttavat tulisijan oikeaan toimintaan, ovat monia, mainitsemme yleisimmät:

savuhormia ei ole mitoitettu oikein;
kylmä ei-eristetty savuhormi;
savupiippu mutkalla;
ilman puute tilojen sisällä;
vastatuuli;
huonosti tehty savupiippu;
Nämä ovat vain muutamia savupiipun oikeaan toimintaan vaikuttavista ongelmista, näihin on lisätty monia muita pieniä ongelmia, jotka yhdessä vaikeuttavat savupiipun ongelman ratkaisemista, esim.

lämpöpaine, joka johtuu savupiipun sisä- ja ulkopuolen lämpötilaerosta;
dynaaminen painauma, jolla tuuli vaikuttaa suoraan savupiippuun, mikä aiheuttaa itse asiassa vetojärjestelmän toimintahäiriön;
Kaikkiin näihin ongelmiin lisätään ongelmat, jotka liittyvät savupiipun sijoittamiseen rakennuksen kylmimpään kohtaan, tai jopa flunssa, joka kulkee rakennuksen ulkopuolella ...

Turvallinen ratkaisu, jonka avulla voit lopullisesti ratkaista savuongelman savupiipusta, liesistä, grillistä, takkauunista, uunista, on sähköisen savupiipun imurin asennus, joka takaa jatkuvan savun vedon ilman lämpöä.

Toisin kuin alaan tuntemattomilta ihmisiltä kuulee, paradoksaalisesti perinteisessä tulisijassa voi joskus olla myös ylimääräistä vetoa, mikä tarkoittaa lämmön hajoamista.

Gemi-piippuimurin asennuksen ansiosta veto on hallinnassa ja savupiipun ongelma on eliminoitu: meillä ei enää ole äkillisiä vetopudotuksia eikä edes ylimääräistä imua, koska mukana toimitetun ohjausyksikön ansiosta valitsimen avulla optimaalisen nopeuden löytämiseksi saat jatkuvan vedon menettämättä lämpöä.

Lisäksi Gemi-piipputuulettimen asennuksen ansiosta meillä ei enää ole meluongelmia.
Itse asiassa Gemi-tutkimuskeskuksen tekemän tutkimuksen mukaan takka, joka toimii 8 kuukautta vuodessa ilman imua ohjaavaa imulaitetta, hajottaa 30 prosenttia enemmän energiaa kuin takka, jossa on pakotettu sähköinen imulaite, kun vetoa ohjataan. jatkuvasti ilman ylä- ja alamäkiä.

Gemi-imupuhallin on markkinoiden tehokkain, saavuttaen jopa 3800 m / kuutiometritunnin, mikä mahdollistaa savupiipun savuongelman ratkaisemisen alhaisilla nopeuksilla, eliminoi melun ja saa erinomaisen imukyvyn jo ensimmäisellä nopeudella.
Gemi-imurit on ainoa, jossa on patentoitu H-luokan moottori, jossa on suojattu keraamikuituisen moottorikäämin eristys, mikä mahdollistaa moottorin suojaamisen myös savuhormissa syttyvässä tulipalossa.

Gemi-piipputuuletin on ainutlaatuinen. Vuosien varrella monet yritykset ovat yrittäneet kopioida moottorin suojajärjestelmää ilkeillä järjestelmillä, kuten asettamalla lasikuitua moottorin ympärille, mikä pahentaa tilannetta entisestään. Tämä ei itse asiassa anna moottorin jäähtyä kunnolla ja vaikuttaa voimakkaasti sen toimintaan korkeissa lämpötiloissa.

Gemi-imuri ratkaisee kaikki huonoon savupiipun vetoon liittyvät ongelmat ja neutraloi kaikki mahdolliset ongelmat.

Gemi-imurin asentaminen antaa sinun löytää uudelleen takan käytön ilon ilman savuongelmia.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja ratkaise piipun veto-ongelmasi nyt!

Gemi-sähköpiipputuulettimet auttavat parantamaan vetoa, jolloin savupiipun savuongelma jää vanhaksi muistoksi.
Savupiipun tuuletin ammattimainen kuparimalli

Lain mukaan sertifioitu tuote

10 vuoden takuu

IMU 3800 M³ / h

GEMI-MOOTTORILUOKAN H KESTÄVÄÄ 700 C°

6-NOPEUDEN SÄÄTÖ

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.