Savuko takkasi? Gemi-piipputuuletin on lopullinen ratkaisu kodin tupakointiin

Savuko takkasi? Gemi-piipputuuletin on lopullinen ratkaisu kodin tupakointiin

Gemi-piipputuuletin mahdollistaa savun täydellisen poistamisen talosta.
Videolta asiakkaamme näyttää kuinka Gemi-piippupuhallin onnistuu vetämään savua hiljaa ja eliminoi sen kokonaan talosta ja siten myös sen aiheuttamat epämiellyttävät ihailut.
Asiakkaamme on täysin tyytyväinen ja syy selviää videosta: talossa ei ole enää savua.

Näemme savupiipun ulosvetäjän nopeudensäätimen, jonka avulla voit valita haluamasi imuvoiman.
Säädin koostuu 6-vaihteisesta valitsimesta, on/off-kytkimestä ja keskelle sijoitetusta suojasulakkeesta. Säätimen nopeudet voidaan asettaa vähintään 1:stä enintään 6:een; asiakas näyttää kuinka Gemi-piippupuhallin suorittaa tehtävänsä täydellisesti jopa nopeudella 1.

Melu on käytännössä olematon ensimmäisillä nopeuksilla ja se on erittäin hiljainen jopa suuremmilla nopeuksilla. Seinässä olevalla yksinkertaisella reiällä se voi kulkea parvekkeelle ja liittää säätimen terassilla sijaitsevaan Gemi-piipputuulettimeen. Asennus on erittäin helppo tehdä, se voidaan tehdä myös itse.

Youtubesta löytyy myös kokoonpanoon liittyviä opetusvideoita

Ja jos olet huolissasi siitä, että se imee myös takan lämpöä, älä huoli; Gemi-piipputuuletin on suunniteltu imemään vain savua, mikä toistaa kaikilta osin flunssan luonnollisen vedon.

Gemi Copper -piipputuuletin on esillä terassilla. Ominaista moottorin kannen korkilla, ruostumatonta AISI 304 terästä; moottorin kansi on peltiä, maalattu epoksijauheella tummalla kuparinvärisellä vasaravaikutelmalla, joka takaa pitkäkestoisen kestävyyden ilmakehän vaikutuksilta.
Ei ole sattumaa, että Gemi ammattikuparipiippupuhaltimen takuu on 15 vuotta.
Näemme tuulettimen (aina nopeudella 1), joka toimii täydellisesti ja jonka avulla voit täysin ratkaista tupakointiongelman talossa. Puhallin on myös valmistettu ruostumattomasta AISI 304 -teräksestä, ainutlaatuinen laatuaan. Gemi-piippupuhallinluokan h moottori kestää 700 °C, joten savupiippupalon sattuessakaan Gemi-piippupuhallin ei syty tuleen. Siellä on suojaristikko, joka tuulettimen tavoin kestää korkeita lämpötiloja. Koko ulkorakenne AISI 304 ruostumattomasta teräksestä on pinnoitettu aidolla kuparilla ja mahdollistaa siksi korkeiden lämpötilojen kestävyyden lisäksi myös suolan kestävyyden. Pohjassa sen sijaan näemme, jälleen kuparissa, säädettävät kiinnikkeet vähintään 20x20:sta enintään 43x43:een, jotka ovat hyödyllisiä Gemi-piipputuulettimen sijoittamiseen hormiputkiin, joissa on neliömäinen tai suorakaiteen muotoinen ulostulo (hormissa sen sijaan se on pyöreä , tarjoamalla meille halkaisijamitan, voimme antaa pyöreän sovittimen, jonka avulla voit asentaa Gemi-piipputuulettimen). Huomioimme lauhdutinkotelon, joka Gemi Professional Copper -piipputuulettimessa on sijoitettu ulkopuolelle ja josta tehdään sähköliitäntä, joka johtaa nopeudensäätimeen.

Tuloksena on asiakkaamme täysi tyytyväisyys.

Tulos, joka voidaan saavuttaa vain Gemi-piipputuulettimen ansiosta, sertifioitu tuote, joka kestää vuosia.

Vain Gemi-piipputuulettimella voit poistaa talon savuongelman ja lopulta nauttia takastasi.

Gemi Elettronica tuotteineen ja henkilökuntansa päätavoitteena on ratkaista tupakointiongelma kotona.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.