Savustako takkasi? Sähköinen savunpoisto on ratkaisu

Savustako takkasi? Sähköinen savunpoisto on ratkaisu

Gemi sähköpiipputuuletin, kuten tästä videosta näkyy, mahdollistaa talon savupiipusta tulevan savun täydellisen poistamisen.
Asiakkaamme näyttää, kuinka takkauunin ovea ei ollut mahdollista pitää auki ennen sähköisen savunpoistomme ostamista.
Näin takka on käytännössä käyttökelvoton.

Kuten näette, sähköisen savunimurimme asennuksen jälkeen saatu tulos oli poikkeuksellinen. Tupakointiongelma on täysin ratkaistu.
Gemi sähköinen savuimuri koostuu nopeudensäätimestä, jolla voit syöttää haluamasi tehon.
Säätimelle on tunnusomaista suojasulake, on/off-painike ja nuppi nopeuden säätämiseksi välillä 1-6. Näemme kuinka sähköinen savunpoistolaite toimii täydellisesti jopa kolmannella nopeudella, melupäästöillä ja käytännössä nolla sähkönkulutuksella.

Voit tehdä hiillosta, voit tehdä sylkeä; ilman, että tämä aiheuttaa savuongelmia asunnon sisällä. Savupiipun tuhkaa puhdistettaessa se välttää sen leviämisen ympäristöön.

Savunpoistolaitteen asettaminen nopeudelle 6 mahdollistaa selvästi suuremman vedon lisäksi myös noen itsepuhdistuvan.
Aiemmin hormia jouduttiin kuitenkin puhdistamaan useita kertoja yhden vuoden aikana. Itse asiassa se auttaa parantamaan flunssan puhdistamista 70%. Juuri tästä syystä se ei vaadi huoltoa vuosien mittaan.

Sammutettuna savupiipputuuletin ei tietenkään estä savun luonnollista poistumista.
Itse asiassa, kun savunpoisto on pois päältä, savua tulee ulos säännöllisesti. Kuten tässäkin tapauksessa, itse asiassa takkakiukaan ollessa suljettuna voit sammuttaa sähköisen savunpoistolaitteen helposti ilman, että se vaikuttaa koko prosessin luonnolliseen toimintaan. Näin saadaan mahdollisimman paljon lämpöä, mikä on hyödyllistä lämpöpatterien lämmittämiseen.
Kokoaminen on erittäin helppo suorittaa; sekä säätimen sähköliitännässä että itse sähköisen savunpoistolaitteen sijoittamisessa hormiin.
Pieni manuaalinen taito riittää kokoonpanon jatkamiseen jopa itsenäisesti, asiantuntijan läsnäolo ei ole välttämätöntä.

Tässä mielessä YouTubessa on myös kokoonpanoon hyödyllisiä video-opetusohjelmia, jotka on käännetty yli 30 eri kielelle.

Voit käyttää sähköistä savunpoistoa mihin tahansa savupiipun tuulettimeen; joko neliön tai suorakaiteen muotoisella ulostulolla (toimitamme säädettävät kiinnikkeet) ja, kuten tässä tapauksessa, pyöreällä ulostulolla (annamme sovittimen toimittamasi halkaisijan mukaan).
Moottori on kokonaan meidän valmistama; Se ei sisällä muoviosia ja kyseessä olevassa ammattimallissa käynnistyskondensaattori on sijoitettu pieneen laatikkoon erillään lämmönlähteistä, joten ammattimainen imuri ei sulata lauhdutinta edes pitkittyneen tulipalon sattuessa. Kestää 700°C lämpötilaa.

Ulkopinta on kokonaan maalattu korkeassa lämpötilassa sekä esteettisistä syistä että pidemmäksi ajaksi vuosien mittaan; tällä mallilla, itse asiassa, tai ammattilainen, on 15 vuoden takuu.

Kolmen vuoden kuluttua sähköinen savunpoistolaite on täysin ehjä; jossa ei ole lainkaan ruostetta, mikä mahdollistaa tuotteen pitkän käyttöiän vuosien ajan.

Jotkut asiakkaat lähettävät meille kokemuksia Gemi-sähkösavunpoistajista, jotka toimivat edelleen 30 vuoden jälkeen.

Vain sähköisellä Gemi-savunpoistolla voit vihdoin nauttia takastasi.

Gemi Elettronica on ratkaisu savupiipun poistamiseen kotona. Osta tehdashintaan suoraan verkkosivuiltamme.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.