puhaltaako kova tuuli takastasi savua kotiisi? Gemi-piippupuhallin on ratkaisu

puhaltaako kova tuuli takastasi savua kotiisi? Gemi-piippupuhallin on ratkaisu

Savupiipun Gemi-savunpoistaja pystyy sallimaan flunssallesi poikkeuksellisen vedon myös kovassa tuulessa tai muissa epäsuotuisissa sääolosuhteissa.

Monta kertaa on käynyt niin, että tuulen vaihtuessa ja tietyissä ilmasto-oloissa piippusi ei ole pystynyt saamaan riittävää vetoa.
Tupakointi talossa on ongelma, joka erottaa monet tulisijat ja joka korostuu joissakin tapauksissa, erityisesti erityisissä olosuhteissa: kuten voimakkaassa tuulessa.
Savupiipun puhallin saavuttaa tehollaan jopa 3800 kuutiometriä/tunti ja onnistuu siksi myös torjumaan äärimmäisiä olosuhteita, joita ei voi ennustaa, kuten voimakasta tuulta. Asiakkaamme videoarvostelusta näet, että huolimatta erittäin voimakkaasta tuuli, käytännössä myrsky, joka melkein kantaa puut pois, Gemi-piippuimuri suorittaa tehtävänsä täydellisesti.

Savu nousee flunssaa pitkin ja tulee ulos siitä, ikään kuin tuulta ei olisi. Lisäksi, jos olet huolissasi siitä, että katolle asetetun Gemi-savunpoistolaitteen vakaus saattaa olla heikko kovassa tuulessa, voit olla varma, koska molemmissa tapauksissa, joissa se on savupiippujen savupiippu säädettävillä kannakkeilla ( sen vuoksi neliömäisellä tai suorakaiteen muotoisella savuhormilla) olipa kyseessä sitten tulisijojen savunpoisto pyöreällä sovittimella, Gemi-savunimuri on erittäin vakaa: ikään kuin se olisi molemmilla ratkaisuilla ankkuroitu hormiin.

Yksi Gemi sähköisen savunpoiston pääominaisuuksista on, että se ei sammutettuna estä savun luonnollista poistumista; joten jos sinulla on takka, joka savuttaa vain tietyillä tuulilla, voit helposti sammuttaa Gemi-savunpoistolaitteen, koska sammutettuna se ei vaikuta savun muodostukseen.
Toisaalta savunpoistolaitteen kyky välttää tuhkan leviämistä ympäristöön tulisijan puhdistuksen aikana ja samalla siten vähentää täysin savupiipusta tulevien syöpää aiheuttavien savujen sisäänhengittämistä.

Savupiippupuhallin mahdollistaa rakenteensa ansiosta myös vesipisaroiden pääsyn hormiin kovan sateen sattuessa. Suojaristikon pohjassa on itse asiassa hyvin pieni kaltevuus ja pieni nousu pohjarakenteessa, mikä mahdollistaa sen, että se estää vesipisaroiden pääsyn sisään.

Ainoastaan ​​Gemi sähköinen savunimuri pystyy torjumaan savua jopa epäsuotuisissa ilmasto-oloissa.

Gemi Elettronica ja savupiipun tuulettimet ovat ratkaisu voimakkaiden tuulien aiheuttamaan savuongelmaan.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.