Grilli: kuinka ratkaista liiallisen savun ongelma ympäristössä

Grilli: kuinka ratkaista liiallisen savun ongelma ympäristössä

Yksi yleisimmistä ongelmista grillissä, olipa se sitten yksityistä tai toimintaa, kuten grilli, on varmasti jatkuva ylimääräinen savun läsnäolo ympäristössä, jossa grilli sijaitsee.
Jos sinulla on yritys tai grilli, jota käytät ystäviesi kanssa, olet varmasti joutunut yrittämään taistella takan savua vastaan ​​monta kertaa.

Grillien tuottamaa savua voi itse asiassa olla hyvin vaikea rajoittaa useista syistä: sekä siksi, että grillillä kypsennettyjen elintarvikkeiden, kuten lihan, syntyvä höyry on paljon täyteläisempää kuin tavallisen takan. talon puupoltto ja molemmat, koska useimmissa tapauksissa sinun on pakko sijoittaa keittoritilät grillin suun etuosaan.

Tämä tilanne tekee itse grillin piirtämisen mahdottomaksi, koska grillin synnyttämä savu pyrkii nousemaan savupiipun ulkopuolelle, ei flunssaa pitkin. Voidaan ajatella, että ratkaisuna grillisavuongelmaan on mahdollista käyttää grillin siirtämistä pidemmälle sisäänpäin, mutta tämä ei olisi riittävä ratkaisu, eikä myöskään kätevä ruoan kypsennyksen kannalta. itse. .

Itse asiassa, kuten videokatsauksesta näkyy, grilli on sijoitettu eteen ja savupiipun tuulettimen käytön ansiosta savu nousee täydellisesti flunssaa pitkin. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman sähköistä savunpoistoa.

Video-arviogrilli ratkaisi grillinsä savuongelman vain Gemi Elettronican sähköisen savunpoiston ansiosta.

Jos olet ostanut Gemi-savunpoimen, jos olet huolissasi siitä, että savunpoistoa ei voi käyttää pitkään aikaan, älä huolehdi, sillä savunpoistajalla ei ole aikarajaa. itse asiassa se voi olla aktiivinen useita tunteja jopa ilman keskeytyksiä, vaikuttamatta sen käyttöikään.

Videokatsauksen braceria on valinnut grillisavun ongelman ratkaisemiseksi ammattimaisen savunpoistomallin, jonka pääominaisuuksina on jopa 3800 kuutiometriä tunnissa saavuttava imuteho ja 700 asteen korkeiden lämpötilojen kestävyys. .

Grillille korkeiden lämpötilojen kestävyysindeksi on erittäin tärkeä, sillä useimmissa tapauksissa sen savuhormi ylittää tuskin 3-4 metriä. Ja alle 3-4 metrin hormille 700 asteen korkeiden lämpötilojen kestävyys voi olla ensiarvoisen tärkeä tekijä.
Toinen Gemi sähköpiipputuulettimen ainutlaatuinen ominaisuus on se, että se on varustettu 6-nopeuksisella säätimellä.
Tällä työkalulla itse asiassa asiakas päättää, kuinka paljon tehoa antaa sähköiselle savunpoistolle, myös grillin tuottaman savumäärän perusteella.

On varmasti aivan eri asia mennä ulos pihviravintolasta tai grillistä ystävien kanssa ja olla tuntematta vaatteissasi epämiellyttävää savun hajua, joka syntyy paljon savua tuottavasta grillistä.

Tehokkain ratkaisu ympäristön ylimääräisen savun poistamiseen on asentaa sähköinen Gemi-savustin, joka mahdollistaa erinomaisen vedon hormiin.

Videokatsauksessa näkyy savunpoisto grilliin pyöreällä pohjalla, Gemi Elettronica pystyy itse asiassa tarjoamaan minkä tahansa pyöreän mittauksen välittämällä vain savuhormin ulkohalkaisijan; mutta samalla se voidaan asentaa myös mihin tahansa neliön tai suorakaiteen muotoiseen hormiin säädettävien kannakkeiden sarjan ansiosta.

Gemi Elettronica sähköinen savunpoisto takoihin on ainoa tuote, joka pystyy ratkaisemaan grillin synnyttämän savun ongelman, ja sen voi ostaa suoraan täältä.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.