Onko sinulla pizzeriassasi savuongelma? Tässä on seurauksia ja ratkaisuja

Onko sinulla pizzeriassasi savuongelma? Tässä on seurauksia ja ratkaisuja

Yksi suurimmista kulinaarisista intohimoista Italiassa ja maailmassa on ehdottomasti pizza.
Italialaisen alkuperän perinteen lisäksi pizza ja ilta pizzeriassa ovat myös yhteenliittymisen ja sosiaalisuuden hetki, joka ei ole välinpitämätön niille, jotka haluavat viettää illan ystävien ja sukulaisten seurassa.

Kuka ei ole koskaan käynyt pizzeriassa ystävien kanssa kannustamassa suosikkijoukkuettaan? Tai treffeillä tyttö- tai poikaystäväsi kanssa? Tai vain viettää erilainen ilta perheesi kanssa?
Näissä tilanteissa on kuitenkin sattunut löytämään sopimaton tilanne, nimittäin savun esiintyminen pizzeriassa. kannattaa asentaa savunpoisto.
Itse asiassa monissa tapauksissa, oli kyseessä sitten puu- tai sähköuuni, pizzeriassa voi käydä niin, että olet ympäristössä, jossa on liikaa savua.
Tupakointi pizzeriassa on ongelma, joka koskettaa ennen kaikkea pizzerioiden asiakkaita, jotka palaavat kotiin savun kastuneena vaatteina; mutta se vaikuttaa myös itse pizzeriaan.
Itse asiassa tiedetään hyvin, kuinka tärkeää asiakasarvioilla voi olla pizzerioita. Pizzeriassa esiintyvästä savusta johtuva negatiivinen arvostelu voi johtaa muiden uusien asiakkaiden menetykseen.
Ongelma on vähemmän havaittavissa niille, joilla on mahdollisuus saada asiakkaat istumaan ulkona tai erillään uunin sijaintiin nähden. Kaikilla ei ole tätä mahdollisuutta; mutta jopa niiden, joilla on se ja joilla on tupakointiongelma pizzeriassaan, tulisi olla taipuvainen ratkaisemaan se pizzakokkien ja koko pizzeriassa työskentelevän henkilökunnan helpottamiseksi.
Pizzeriassa uunin savu voi olla erittäin voimakasta, koska aina on oltava avoin liekki, joka sopii pizzan riittävään ja nopeaan kypsennykseen.
Ainoa pätevä ratkaisu pizzerian savuongelman ratkaisemiseksi on asentaa sähköinen savunpoistolaite.
Sähköinen savunpoistokone, jossa on pakotettu moottori, on ainoa työkalu, joka pystyy poistamaan kaiken pizzerian uunin tuottaman savun.
Gemi Elettronica tarjoaa laajan valikoiman savunpoistolaitteiden eri malleja.
Gemi Elettronican ihanteellinen savunpoistaja pizzerioihin on ammattimainen malli, joka takaa 3800 kuutiometrin imutehon tunnissa ja korkeiden lämpötilojen kestävyyden 700 astetta.
Gemi sähköinen savuimuri on varustettu 6-nopeuksisella säätimellä, jolla voit muuttaa imutehoa tarpeidesi mukaan.
Jos omistat pizzeria, voit pienellä kustannuksella ostaa sähköisen Gemi Elettronica savunpoiston ja ratkaista helposti kaikki pizzeriassa tupakointiin liittyvät ongelmat!

Gemi Elettronica sähköinen savunpoistaja on 100 % Made in Italy -tuote, kuten myös pizza: italialaista huippuluokkaa.
Osta suoraan verkossa: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.