Miksi asentaa savupiippu rakentamisen sijaan?

Useimmissa kodeissa savupiipuiksi kutsuttuja kattoja rakennetaan usein hormien liittimiin.

Nämä savupiiput on rakennettu eri toimintojen täyttämiseksi ja ne pystyvät ratkaisemaan erilaisia ​​kriittisiä ongelmia.

Yleisimpiä hormien ongelmia, jotka toivotaan ratkaistavan savupiipun rakentamisella, ovat varmasti veden tunkeutuminen sateen ja voimakkaan tuulen sattuessa tai lintujen pääsy katolta itse hormiin. . tai puhtaasti esteettiseen kysymykseen.

Yleisimmin käytetyt klassiset savupiiput ovat varmasti tiili- tai teräspiiput. Huolimatta näiden joskus erittäin kalliiden savupiippujen rakentamisesta, yllä mainittujen ongelmien todellista ratkaisua ei voida taata. Klassiset savupiiput eivät itse asiassa vaikuta savuon ja savupiipun huonoon vetoon.

Itse asiassa, jos takka savuaa, koska ulkona tuulee liikaa tai koska flunssa on mutkalla tai monista muista syistä, klassinen savupiippupuhallin ei ratkaise tätä ongelmaa ollenkaan.

Savupiipun ongelman ratkaisemiseksi on otettava käyttöön sähköinen savupiippu, joka on asennettu katolle flunssan poistumiskohtaan, jota kutsutaan myös imupiipuksi.

Gemi Elettronica tarjoaa erilaisia ​​malleja sähköisistä savunpoistajista; erilaisilla ominaisuuksilla, kuten imuteholla, korkeiden lämpötilojen kestävyydellä, vuosien takuulla ja rakennusmateriaalilla.

Gemi Elettronica pyrkii vastaamaan positiivisesti kaikkiin tarpeisiin ja pystyy tarjoamaan kaksinkertaisen ratkaisun: savupiipun sisällä sähköisen savunpoistolaitteen.

Gemi Elettronican ehdottama savupiippupuhallin eroaa klassisista muuratuista tai teräspiippupuhaltimista, koska se on tulenkestävä savipiippu.
Tämä materiaali sopii ihanteellisesti hormiin, koska se kestää paitsi ilmakehän tekijöitä myös lämpöä.

Tästä ratkaisusta saadaan siis kaksinkertainen etu: esteettinen etu nykyaikaisen savupiipputuulettimen käytön ansiosta ja toiminnallinen, jossa savuongelma ratkeaa sähköisen savunpoistolaitteen ansiosta.

Sähkösavunpoistajassa on myös sähköhitsattua terästä oleva lintujensuojaritilä, joka rakenteensa ansiosta estää veden pääsyn sisään.

Gemi Elettronica savipiippupuhallin ei vaadi liimaa asennukseen, ja sille on ennen kaikkea ominaista ylhäältä avautuva avausjärjestelmä, jonka avulla voit helposti irrottaa ja purkaa rakenteen, jolloin voit puuttua huoltotoimenpiteisiin.

Gemi Elettronica pystyy siis vastaamaan kaikkiin tarpeisiin, sekä esteettisiin että konkreettisiin ratkaisuihin, jotka liittyvät tulisijan ongelmiin.