Savupiipun ongelmat: mikä aiheuttaa tämän haitan?

Savupiipun ongelmat: mikä aiheuttaa tämän haitan?

Opettele, miten ratkaista savupiipun savuongelma turvallisesti ja helposti tekemättä rakenteellisia muutoksia piippuun...

Pääasialliset syyt, jotka vaarantavat savupiipun oikean toiminnan, ovat moninaisia, luetellaan yleisimmät:

  • Väärin mitoitettu savukaasu;
  • Ei eristetty kylmä savukaasu;
  • Savupiipussa mutkia;
  • Ilmanpuutteet tiloissa;
  • Vastatuuli;
  • Huonosti rakennettu savupiippu;

Nämä ovat vain joitain ongelmia, jotka vaikuttavat savupiipun oikeaan toimintaan, joihin lisätään monia muita pienempiä ongelmia, jotka yhdessä vaikeuttavat savupiipun savuongelman ratkaisemista, esimerkiksi:

  • Lämpödepressio, johtuen lämpötilaerosta savupiipun sisä- ja ulkopuolen välillä;
  • Dynaaminen depressio, jolla tuuli vaikuttaa suoraan savupiippuun aiheuttaen järjestelmän toimintahäiriön;

Lisäksi näihin ongelmiin liittyy kysymyksiä savupiipun sijainnista rakennuksen kylmimmällä alueella tai jopa savukaasu, joka kulkee rakennuksen ulkopuolella...

Turvallinen ratkaisu, joka mahdollistaa savupiipun savuongelman, uunin, grillin, lämpökeskuksen, uunin, ratkaisun on asentaa sähköinen piipun tuuletin, joka varmistaa jatkuvan savunveto ilman lämpöhäviöitä.

Toisin kuin ei-asiantuntijoiden kuulema, itse asiassa paradoksaalisesti perinteinen savupiippu voi joskus olla ylilämpöinen, mikä tarkoittaa lämpöhäviötä.

Gemi-savupiipun tuulettimen asentamisen ansiosta vedonhallinta on hallinnassa ja savupiipun savuongelma katoaa: ei enää äkillisiä vedonlaskuja eikä ylimääräistä imuvoimaa, koska keskusyksikön avulla voidaan löytää optimaalinen nopeus, saavutetaan jatkuva veto ilman lämpöhäviöitä.

Lisäksi Gemi-tuulettimen asentamisen ansiosta ei ole enää meluongelmia. Itse asiassa Gemi-tutkimuskeskuksen suorittaman tutkimuksen mukaan savupiippu, joka toimii 8 kuukautta vuodessa ilman ohjaavaa tuuletinta, hajottaa 30 prosenttia enemmän energiaa kuin pakotetulla sähkötuulettimella varustettu savupiippu, koska vetoa hallitaan jatkuvasti ilman huippuja ja laskuja.

Gemi-tuuletinon markkinoiden voimakkain, saavuttaa jopa 3800 kuutiometriä tunnissa, tämä mahdollistaa savupiipun savuongelman ratkaisemisen alhaisilla nopeuksilla, melun vähentämisen ja erinomaisen imuvoiman saavuttamisen jopa ensimmäisellä nopeudella.

Gemi-tuuletin on ainoa, joka sisältää patentoidun luokan H moottorin, jossa moottorin käämityksen eriste on fibrokeramiikkaa, tämä mahdollistaa moottorin suojauksen jopa savupiirin tulipalon sattuessa.

Gemi-tuuletin on ainutlaatuinen. Vuosien varrella monet yritykset ovat yrittäneet kopioida moottorin suojajärjestelmän epäonnistuneilla järjestelmillä, kuten lasikuitujen lisäämisellä moottorin ympärille tilanteen huonontuessa. Tämä itse asiassa estää moottoria jäähdyttymästä kunnolla ja vaikuttaa voimakkaasti sen toimintaan korkeissa lämpötiloissa.

Gemi-tuuletin ratkaisee kaikki huonon savunveto-ongelmiin liittyvät ongelmat neutraloimalla kaikki mahdolliset kysymykset.

Gemi-tuulettimen asentaminen mahdollistaa savuongelmaa koskevien ongelmien ratkaisemisen ja savunoton parantamisen, tehden savupiippujen savuongelmasta menneisyyttä.

Tutustu valikoimaamme tuotteita ja ratkaise savupiippusi vedonongelmat nyt!

Gemi-sähkötuulettimet auttavat parantamaan vetoa, jolloin savupiipun savuongelma jää historiaan.

KUPARISAVUPIIPUN TUULETIN

Tuote sertifioitu lain mukaan

10 vuoden takuu

VEDON MÄÄRÄ 3800 M³/h

GEMI LUOKKA H MOOTTORI KESTÄÄ 700°C

6 nopeuden säädin

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.