Savuongelma piipun hormissa, jossa on käyrät tai vaakasuorat osat.

Savuongelma piipun hormissa, jossa on käyrät tai vaakasuorat osat.

Talojen rakenteet eivät usein mahdollista savupiipun rakentamista, jossa on täysin pystysuora savuhormi.
Joissakin tapauksissa kauniin takan tunnelmasta nauttiaksesi joudut käyttämään savuhormeja, joissa on kaarevia ja joskus jopa vaakasuoria osuuksia.

Kaarevilla tai vaakasuorilla osilla varustetut savupiiput aiheuttavat vääjäämättä alaoptimaalisen vedon takan savulle.
On selvää, että vaakasuora tai kaareva savuhormi voi fyysisestä syystä aiheuttaa monia vaikeuksia savunvedossa verrattuna täysin pystysuoraan hormiin (joka voi myös kärsiä vedon ongelmista, mutta täysin erilaisista).

Joillakin saattaa olla mielipide, että ratkaisu on remontoida talo, siirtää koko takka ja muuttaa hormia. Mutta tämä ei takaisi varmaa ratkaisua, koska takan savuongelma voi johtua myös muista tekijöistä, ainoa varma asia olisi huomattava aikaa ja rahaa vaativa investointi.

Nopea ja edullinen ratkaisu takan savuongelman poistamiseksi on asentaa pakotettu vedonohjain.

Sähköinen savunpoistin takalle on työkalu, joka mahdollistaa savuhormin savuongelman ratkaisun, vaikka se olisi kaareva tai vaakasuora.
Asiakkaamme osoittaa selvästi, miten jopa nopeudella 3 hänen horminsa veto on erinomainen.

Gemin takan sähköinen savunpoistin on varustettu nopeudensäätimellä, joka mahdollistaa vaihtelevan tehon valinnan minimistä 1 maksimiin 6. Voimme myös huomata, miten, vaikka Gemin sähköinen savunpoistin on asetettu kolmanteen nopeuteen, asunnossa ei ole lainkaan melua.

Kyseinen hormi on täysin vaakasuora ensimmäiset 6 metriä ja vain Gemin sähköisen savunpoistimen avulla on mahdollista saavuttaa niin tyydyttävä tulos.
Ei savua tule taloon, vastoin kaikkia fysiikan lakeja, itse asiassa jopa kylmällä takalla Gemin takan sähköinen savunpoistin on täysin tehokas.

Ilmakanavaa ei koskaan voitaisi pitää normaalina savunpoistona ilman sähköistä savunpoistinta.

Vuodesta 1983 Gemi Elettronica on ollut maailman johtava takan savunpoistimissa, sen perustamisen aikaan asetettu tavoite on ratkaista savuongelma kodissa kaikille ja kaikenlaisissa hormeissa. Voimakkaat tuulet, pitkät hormit, lyhyet hormit tai kuten tässä tapauksessa, jopa vaakasuorat hormit eivät estä Gemin sähköisen savunpoistimen tekemää poikkeuksellista työtä.

Ulkoisesti hormi kaarteen jälkeen nousee vielä 5/6 metriä, kunnes se saavuttaa ulostulon, joka tässä tapauksessa on pyöreä.
Gemi Elettronica mahdollistaa pyöreitä adaptereita, jotka sopivat pyöreään ulostuloon tai säädettäviä kiinnikkeitä niille, joissa on neliömäinen / suorakulmainen ulostulo. Yhteensä hormi, vaakasuorien, pystysuorien ja kaarevien osien välillä, on lähes 11 metriä korkea, eikä Gemin takan sähköisellä savunpoistimella ole vaikeuksia suorittaa sille suunniteltua tehtävää.

Gemin sähköinen savunpoistin on ainoa, joka kykenee mahdollistamaan vaakasuoran hormin oikean vedon.

Valitse ideaalinen mallisi ja osta suoraan osoitteesta: /7119-aspiratori

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.