Kuinka asentaa Gemi Chimney Fan?

Kuinka asentaa Gemi Chimney Fan?

Yksi monista Gemi Elettronica -savuhormin tuulettimen ominaisuuksista on, että asennus on tehty itse.
Erikoisteknikkoa ei tarvita, jos sinulla on hieman taitoa savupiippujen kanssa, voit tehdä sen itse.

Gemi Elettronican savuhormin tuulettimen voi asentaa mille tahansa savupiipulle, riippumatta sen muodosta. Se voidaan asentaa pyöreisiin savupiippuihin sekä neliömäisiin tai suorakulmaisiin savupiippuihin.

Jos sinulla on pyöreä savupiippuputki, sinun on ilmoitettava ulkohalkaisija, ja Gemi Elettronica toimittaa savuhormin tuulettimen oikean kokoisen pyöreän sovittimen kanssa.
Ulkohalkaisijan on oltava tiedossa, koska tuulettimen pohjassa oleva sovitin on asetettava ulkoapäin savupiipun ulostulon yhteyteen.

Toisaalta, jos savupiipun ulostulossa on neliö- tai suorakulmainen muoto, Gemi Elettronica toimittaa savuhormin tuulettimen säädettävän tukisarjan kanssa.
Säädettävät tukisarjat voidaan säätää neliö- tai suorakulmaisiin muotoihin, joiden koko vaihtelee 20x20 senttimetristä 43x43 senttimetriin. Itse asiassa ensimmäinen asia, jonka näet avatessasi savuhormin tuulettimen paketin, ovat säädettävät tukisarjat asennusohjeineen ja nopeudensäätimen.

Ensimmäinen tehtävä on ottaa mittaukset savupiipun ulostulosta, jotta voit säätää varastossa olevat säädettävät tukisarjat laskemalla 1 senttimetriä enemmän kuin ulostulon mitat.
Kiinnitä tukisarjat savuhormin pohjaan mukana toimitetuilla ruuveilla Gemi Elettronican paketissa.
Aseta savuhormin tuuletin savupiippuun ja kiinnitä se kahdella suuremmalla pakkauksessa mukana toimitetulla ruuvilla.

Jos sinulla on putki neliömäisessä muurissa, ja kaksi ulostuloa ovat samalla tasolla, sinun on asennettava savuhormin tuuletin neliön tai suorakulmaisen säädettävän tukisarjan avulla peittäen tyhjän tilan putken ja muurin välillä laastilla tai peltilevyllä.

Sen sijaan, jos sinulla on useita pyöreitä savupiippuputkia neliömäisessä muurissa, sinun on jatkettava savupiippua, johon savuhormin tuuletin tulisi asentaa, ja asennettava malli pyöreällä sovittimella.

Jos savupiipun mitat ylittävät 43x43 senttimetrin (esimerkiksi 50x50 senttimetriä), aseta savuhormin tuulettimen pohja suoraan ulostuloon, kiinnittäen se muuriin niiden neljän kulman kohdalle, joissa on jo 4 reikää, ja käyttämällä suurempia tukisarjoja tukena.

Lopuksi, jos vain kaksi neljästä sivusta on suurempi kuin 43 senttimetriä ja kaksi muuta ovat pienempiä kuin 43 senttimetriä (esimerkiksi 45x40 senttimetriä), savuhormin tuulettimen asennus on tehtävä pienemmillä tukisarjoilla.

Viimeinen vaihe ennen kuin voit täysin nauttia takastasi Gemi Elettronican savuhormin tuulettimen avulla, on sähköliitäntä.

Liitäntä voidaan tehdä kahdella tavalla: ulkoisesti savupiippuun 3x1,5-kaapelilla tai sisäisesti savupiippuun käyttäen erikseen ostettavaa korkean lämpötilan kestävää kaapelia.

Aloita savuhormin tuulettimesta ja johda kaapeli pitkin savupiippua, kunnes saavut nopeudensäätimen luo, joka yleensä sijoitetaan talon sisälle. Nojaa nopeudensäätimessä savuhormin kahden johdon (joissa lukee MOTOR), järjestelmän maadoituksen yhteisten johtojen ja savuhormin, ja kahden virranjohdon (joissa lukee 220 V) välillä.

Näiden yksinkertaisten ja nopeiden vaiheiden jälkeen Gemi Elettronican savuhormin tuuletin on valmis käytettäväksi savupiipun savuongelman poistamiseksi.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.