Ero Basic- ja Professional Chimney Fan Gemin välillä

Ero Basic- ja Professional Chimney Fan Gemin välillä

Yleinen ongelma useimmissa savupiipuissa, liesissä tai grilleissä on ehdottomasti savun veto-ongelma savupiipussa.

Tämän ongelman syitä on monia, vaikeita ennustaa taloa rakennettaessa ja vielä vaikeampi ratkaista, jos ajattelet, että suorat toimenpiteet savupiipussa tai hormissa saattaisivat riittää.

Ainoa tuote, joka varmasti ratkaisee savupiipun savun ongelman ja samalla on helppokäyttöinen ja edullinen, on sähköinen savupiipun tuuletin.

Sähköisessä savupiipun tuulettimessa on pakotettu moottori, joka poistaa täysin huonon savupiipun vedon ongelman, torjuen syitä täysin, mitä ne sitten ovatkin.

Gemi Electronics voi tarjota useita malleja sähköisiä savupiipun tuulettimia, joilla jokaisella on erilaisia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia maailmassa.

Mallit, joista voit valita, ovat: Basic savupiipun tuuletin, ammattimainen sähköinen savupiipun tuuletin ja ammattimainen kuparinen savupiipun tuuletin

Basic sähköinen savupiipun tuuletin

on imuteho 2500 kuutiometriä tunnissa ja lämpötilankestävyys 300 astetta.

Ammattimainen sähköinen savupiipun tuuletin

sen sijaan on imuteho 3800 kuutiometriä tunnissa ja lämpötilankestävyys 700 astetta. Korkeille lämpötiloille kestävyydellä jopa 700 astetta on helppo ymmärtää, että tämä savupiipun tuuletin pystyy myös kestämään savupiipun palon.

Kuparinen ammattimainen sähköinen savupiipun tuuletin

kuten edellä kuvattu ammattilainen, sillä on myös imuteho 3800 kuutiometriä tunnissa ja lämpötilankestävyys 700 astetta, mutta se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on pinta kuparilla.
Kuparipinta ja ruostumaton teräs mahdollistavat suuremman kestävyyden ajan mittaan, myös suolankestävyyden ja tekevät tästä tuotteesta ainutlaatuisen maailmassa paitsi esteettisestä näkökulmasta myös ihanteellinen rannikkoalueille.

Molempien ammattimallisten savupiipun tuulettimien moottori, sekä tummanruskea että kuparinen, on luokassa H ja kestää korkeita lämpötiloja, ei sisällä muoviosia ja kondensaattori on sijoitettu ulkoiseen laatikkoon ja näin ollen poissa lämmönlähteistä.
Näiden ominaisuuksien takia ammattimallisten savupiipun tuulettimien moottorit eivät sulaa edes savupiipun palon sattuessa.

Kaikilla Gemi Electronicsin savupiipun tuulettimilla on 6-nopeuksinen säädin, jolla tuuletin käynnistetään / sammutetaan ja imutehoa säädetään.
Niissä on moottorin suojakansi (joka on valmistettu peltiasta ja maalattu tummanruskeaksi ensimmäisenä 2:na malleissa, kun taas se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja maalattu kuparilla kolmannessa kuvatussa savupiipun tuulettimessa).
Ympärillä tuulettimella, Gemi Electronicsin savupiipun tuulettimilla on suojaverkko, joka on valmistettu sähköhitsatusta terästä, joka toimii myös linnunsuojana.

Kaikille kuvatuille malleille on mahdollista valita neliöpohja (sähköinen savupiipun tuuletin on varustettu säädettävillä telineillä) ja ympyräpohja (pyöreä sovitin toimitetaan ulkoisen hormin halkaisijan mukaan).

Gemi Electronicsin sähköisellä savupiipun tuulettimella voi ratkaista savupiipun savuongelman kaikille, oli syy mikä tahansa.

Valitse sinulle paras malli tästä klikkaamalla.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.