Kuinka välttää villisikojen ja piikkisien tunkeutuminen puutarhaan: kuinka rakentaa sähköaita

Kuinka välttää villisikojen ja piikkisien tunkeutuminen puutarhaan: kuinka rakentaa sähköaita

Kuinka pitää villisikoja ja muita villieläimiä poissa maista?
Maatalousyrittäjät tai maanviljelyyn sitoutuneet yksityiset pienviljelijät ovat ainakin kerran kokeneet satoaan uhkaavan villieläinten tunkeutumisen (kuten esimerkiksi villisikojen, piikkisien, kauriin tunkeutumisen).

Yksi käytetyimmistä tavoista pitää eläimet poissa maasta on sähköaita. Villieläinten tunkeutumisen estämisen lisäksi sitä voidaan käyttää myös tuotantoeläinten suojelemiseen ja rajaamiseen alueella.

Sähköaita toimii virransyöttölaitteen tuottamien virtapulssien ansiosta. Virtalähteestä lähtee kaksi erillistä liitäntää: yksi johdinlangan luomaan aitaan ja toinen maahan.

Kuinka rakentaa sähköaita?
Sähköaita kannattaa maadoittaa kolmella galvanoidulla pylväällä, jotka on sijoitettu 3 metrin päähän toisistaan.

Kun eläin koskettaa sähköistettyä aitaa, se saa sähköiskun, joka kestää sekunnin tuhannesosat. Tällä tavalla eläin siirtyy pois.

Kuinka pitää villisiat loitolla: mitä tarvitset sähköaidan tekemiseen?
Sähköaidan rakentamiseen tarvitaan joitain peruskomponentteja, mukaan lukien jännitteensyöttö, johdinjohto, eristimet, maadoitusnapa ja muut materiaalit.

Gemi Elettronica on italialainen yritys, joka valmistaa kaikki sähköaidan valmistamiseen tarvittavat materiaalit.

Energisaattori on laite, joka tuottaa sähköimpulsseja aidalle. Oikean tehostimen valinta on välttämätöntä, jotta aidalla on oikea virta.

Ensimmäinen ero tehdään virtalähteen tyypin mukaan, joka voi olla:

12 V akku (joka voidaan myös yhdistää aurinkopaneeliin, joka lataa akun);
220 V virta.
Gemi Elettronican erilaiset energisaattorit voivat kattaa 5 km - 8 km todellista kehää. 10000 V - 15000 V pulsseilla valitusta mallista riippuen.

Kuinka karkottaa villisikoja: yhteisen säikeen valinta
Yhteisen langan valinta riippuu aitauksen pituudesta ja eläimistä, joille aitaus on tehty. Itse asiassa jokaisella johdolla on oma resistanssi ja oma dispersiokapasiteetti, joka on ilmoitettu ohmeina / m. Mitä lähempänä ohm / mt-arvo on nollaa, sitä pienempi virtavuoto on, joten aita toimii paremmin.

Johdin tulee kuljettaa eristeiden sisällä, jotka ovat työkaluja, jotka kiinnittävät sähköjohdot ja etäisyyttä ne pylväistä, joita käytetään sähköaidan rakentamiseen.



Eristimet erotetaan sen mukaan, minkä tyyppiseen pylvääseen ne asennetaan. Pylväät voivat itse asiassa olla puuta tai rautaa. Joten on olemassa ruuvieristeitä puupylväille ja eristeitä rautatankoille.

Gemi Elettronica pystyy tarjoamaan tuotteita, joissa on Italiassa valmistettu CE-merkki, mikä takaa maksimaalisen turvallisuuden sekä ihmisille että eläimille.

Kaikki tuotteet voit ostaa klikkaamalla tästä.

Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

Puisten pylväiden eristimet;

Rautapylväiden eristimet;

Kaksikoukkueristin;

Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

Gemin ostamisen edut

  1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
  2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
  3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
  4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
  5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
  6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
  7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

Osta nyt!.