Varoituskilpi sähköaidalle

Sähköaidat ovat hyödyllisiä järjestelmiä, jotka tarjoavat turvaa ja suojaa omille alueille. Kuitenkin niiden käyttöön liittyy myös riskejä, jotka voivat aiheuttaa sähköiskuja ja vaarantaa ihmisten turvallisuutta. Siksi on tärkeää varmistaa, että sähköaidat ovat asianmukaisesti merkitty ja varoitusmerkit ovat selkeitä ja helposti nähtävissä. Suosituin ja tehokkain tapa varoittaa sähköaidasta on asentaa varoituskylttejä, jotka täyttävät A12-asetuksen vaatimukset.

Kansainvälinen sähköaidan varoitusmerkki

Gemi Elettronica tarjoaa laajan valikoiman sähköaidan varoituskylttejä, jotka on suunniteltu noudattamaan kansainvälistä standardia ja ohjeita turvallisen sähköaidan käytöstä. Valikoimamme sisältää sekä muovisia että metallisia kylttejä, joiden avulla voit varmistaa omaasi ja muiden turvallisuuden.

Meidän kylttimme ovat korkealaatuisia ja kestäviä, ja ne on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Ne ovat myös helppoja asentaa ja ne voidaan kiinnittää suoraan julkisten kulkuväylien rajaaviin aitoihin.

Sähköaidan varoituskyltit - tarpeeksi hyvä turvallisuuden takaamiseen

Sähköaidan varoituskyltit ovat tärkeä osa turvallista sähköaidan käyttöä, ja ne auttavat minimoimaan sähköiskujen riskiä. Ne toimivat myös muistutuksena ihmisille ja eläimille, että alue on rajoitettu ja saattaa olla vaarallista.

Kylteissämme on selkeät ja helposti ymmärrettävät varoitukset, joten ne ovat tehokkaita viestimään potentiaalisia vaaroja. Ne myös täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset, joten voit olla varma niiden käytön turvallisuudesta.

Joten, jos sinulla on sähköaita, muista asentaa varoituskyltit. Ne eivät vain täytä A12-asetuksen vaatimuksia, vaan myös auttavat sinua suojautumaan mahdollisilta oikeudellisilta seuraamuksilta, jos sähköaitasi aiheuttaa vahinkoa. Valitse Gemi Elettronica sähköaidan varoituskyltit ja varmista oma ja muiden turvallisuus.

Read more »

Löytyi 1 tuote.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
PVC-kyltti "TÄRKEÄÄ" sähköaita Gemi Elettronica - Gemi Elettronica
  Gemi Elettronica PVC-kyltti "TÄRKEÄÄ" sähköaita sähköaita sähköaita sähköaita Pöydän mitat: 10x20cm Materiaali: PVC Tulosta: pysyvä
  2,69 €Hinta
  PVC-kyltti "TÄRKEÄÄ" sähköaita Gemi Elettronica - Gemi Elettronica
   Gemi Elettronica PVC-kyltti "TÄRKEÄÄ" sähköaita sähköaita sähköaita sähköaita Pöydän mitat: 10x20cm Materiaali: PVC Tulosta: pysyvä
   2,69 €Hinta

   Questions and Answers

   Sähköaita: mihin se on tarkoitettu?

   Gemi-sähköaitaa - 100 % Made in Italy - käytetään torjumaan villieläimiä, kuten villisikoja, peuroja, kettuja jne. Sähköaitojen tarkoitus on suojella aluetta rumaisilta hyökkäyksiltä. Sitä käytetään myös eläinten, kuten lehmien, lampaiden, sikojen jne., säilyttämiseen. Sillä ei ole mitään tekemistä metsästyksen kanssa. Meillä on kaikki lailliset todistukset sähköaitojen valmistukseen ja myyntiin. Tämä on ainoa laillinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojella istutuksiaan.

   Onko sähköaita vaarallinen ihmisille?

   Eläinten sähköaita ei ole vaarallinen ihmisille eikä eläimille. Kuten kaikessa, myös sähköaidoilla on standardi, joka määrittää arvot, joita on kunnioitettava. Aidan energisoija on tuote, joka lähettää katkonaisia ​​pulsseja alhaisella ampeerivirralla.

   Mitä tarvitset sähköaitaan villisikoja ja muita eläimiä varten?

   Sähköaidan luomiseen eläimille tarvitset: Gemi energiser - 100 % Made in Italy - aidoihin, jotka kuljettavat virran aidalle, sähköistetty johdinjohto aitalle ja eristimet sähköistettyihin aidoihin ruuvattuna pylväisiin langan pitämiseksi. .

   Miksi laittaa 3 napaa sähköaidan maadoitukseen?

   Maadoitus on olennainen asia eläinten sähköaidan toimivuudelle, joten se on suositeltavaa tehdä oikein. Jotta virransyöttö purkautuu kokonaan, on maadoitus tehtävä asettamalla 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 metrin etäisyydelle toisistaan, 80 cm kosteaan maahan ja 20 cm ulkopuolelle ja kytke ne sitten keltaisella kaapelilla. Yhdessä sähköaidan kanssa toimitamme vain 1 metrin kaapelia, joka on kytkettävä ensimmäiseen pylvääseen. On suositeltavaa tehdä se siellä, missä on kasvillisuutta, eli kosteaa maaperää. Kuiva maaperä ei ole johtavaa. Tehtyjen testien mukaan 3 tangon sijoittaminen mihin tahansa maastoon ei aiheuta ongelmia toimivuuden kanssa. Jos asetat vain yhden panoksen, virtahuovan teho on sen kantamaa pienempi ja eläimet pääsevät ylittämään aidan.

   Kuinka kauan kannettavan virtalähteen akku kestää, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

   B12-virtalähteeseen riittää 12V 40Ah auton akku. Autonomia, jos sähköaidassa ei ole hajontaa, on noin 10/12 päivää. Muuten kestää vähemmän.

   Virta on vähän kaukana sähköeläintarhasta. Mitä tehdä? Kuinka yhdistää kaksi aitaa?

   Jos virta on kaukana sähköaidasta, meillä on Gemi energiserillesi - 100 % Made in Italy - korkeajännitteinen risteyskaapeli, joka voi toimia pinnalla tai maan alla ilman purkausta. Tällä kaapelilla on mahdollista kuljettaa virtaa aidalla ilman hajontaa. Sähköaidan kaapelilla voidaan myös liittää kaksi aitaa yhteen, sitten toinen pää ensimmäiseen ja toinen pää toiseen aitaan, kun aidan ja aidan välillä on pieni etäisyys.

   Kuinka tarkistaa, onko aidassa sähköä?

   Tarkistaaksesi, onko sähköaidassa virtaa eläimille, tuo ruuvitaltan kärki, jossa on eristetty kahva muutaman millimetrin päähän aitalangasta. Heti kun kuulet tikityksen, se tarkoittaa, että sähköaidassa on virtaa.

   Kuinka asentaa sähköaita?

   Energisaattoria ei saa pitää ulkona. Se on säilytettävä sisätiloissa sään aiheuttamien vahinkojen estämiseksi. Jotta se purkaisi kaiken virran, se on maadoitettava työntämällä 3 galvanoitua 1 metrin pylvästä maahan. Ne on sijoitettava 3 m etäisyydelle toisistaan, 80 cm maahan (märkä) ja 20 cm ulkopuolelle, ja sitten ne on yhdistettävä kelta-vihreällä kaapelilla. Laitteen lähdössä on punainen positiivinen kaapeli, joka on kytketty aitaan, ja kelta-vihreä kaapeli, joka on kytketty ensimmäiseen maadoituskiinnitykseen. Älä koskaan kytke kahta sähkölaitetta samaan johtoon, koska kaksi impulssia voivat kumota toisensa aiheuttaen ongelmia. Voit liittää kaksi sähkölaitetta samaan aitaan, mutta pidä ne kahdella eri johtolinjalla.