Gemi Elettronica

Teknologiamme sinun mukavuuttasi varten

domenico-giangreco.png

GEMI-brändi syntyi vuonna 1983 Domenico Giangreco, teollisuuselektroniikan ja automaation asiantuntija. GEMI on aina erottunut korkeasta teknologiasta ja ammattitaidosta sekä tuotteiden suunnittelussa ja kehityksessä että asiakkaiden huomioimisessa. Osana tätä keskittymistä on mahdollisuus testata tuotteita 100 päivän ajan, jolloin asiakas saa täyden hyvityksen ilman mitään perusteluja.
GEMI:n arvot ovat sen vahvuudet: laatu, oikeudenmukaisuus ja asiakaspalvelu. Vuosien varrella yritys on ansioitunut savupiippuimurien valmistuksessa ja noussut alan huipulle maailmanlaajuisesti.

Tuotannon lippulaiva on GEMI-pölynimuri, joka on seurausta Basilicata Innovazionen (InnovationFactory Scarl) ja Basilicatan yliopiston ympäristötekniikan ja fysiikan laitoksen yhteistyöstä "Projektissa järjestelmän kehittämistä järjestelmän optimointia varten". innovatiivinen imujärjestelmä".

Projektit eivät kuitenkaan pysähdy tähän: GEMI Elettronica tekee yhteistyötä yliopistojen ja ammatillisten laitosten kanssa sellaisten tuotteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, jotka ovat aina eturintamassa

Takka-imureiden sertifikaatimme

Gemi Euroopassa

Sertifikaatit

Gemi Elettronica - Registered Trademark