Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

GEMI-brändi syntyi vuonna 1983 teollisuuselektroniikan ja automaation asiantuntijan Domenico Giangrecon kokemuksesta. GEMI on aina eronnut korkeasta teknologiastaan ​​ja ammattitaidosta sekä tuotteiden suunnittelussa ja kehittämisessä että huomioinnissaan asiakasta kohtaan. Osana tätä painopistettä on mahdollisuus testata tuotteita 100 päivän ajan täydellä hyvityksellä ja ilman syytä.
GEMI:n arvot ovat sen vahvuudet: laatu, oikeudenmukaisuus ja asiakaspalvelu. Vuosien varrella yritys on ansioitunut savupiippuimurien valmistuksessa ja noussut alan huipulle maailmanlaajuisesti.

Tuotannon lippulaiva on GEMI-pölynimuri, joka on seurausta Basilicata Innovazionen (InnovationFactory Scarl) ja Basilicatan yliopiston ympäristötekniikan ja fysiikan laitoksen yhteistyöstä "Projektissa järjestelmän kehittämistä järjestelmän optimointia varten". innovatiivinen imujärjestelmä".

Projektit eivät kuitenkaan pysähdy tähän: GEMI Elettronica tekee yhteistyötä yliopistojen ja ammatillisten laitosten kanssa sellaisten tuotteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, jotka ovat aina eturintamassa

Takka-imureiden sertifikaatimme

Gemi Euroopassa

Sertifikaatit