Sähköaita eläimille: kuinka rakentaa se nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti

Sähköaita eläimille: kuinka rakentaa se nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti

Sähköaita on monipuolisuutensa ansiosta vuosien saatossa yhä useammin käytetty työkalu.

Itse asiassa sähköaita voidaan rakentaa sekä puutarhasi suojelemiseksi, jotta luonnonvaraiset eläimet eivät pääse sinne tai omien eläinten säilytykseen.

Villieläinten tunkeutuminen puutarhaan on nykyään hyvin yleinen ongelma; Itse asiassa niin pienten puutarhojen kuin suurten tilojen sadon tuhoaminen villisikojen hyökkäyksen vuoksi on asialistalla.

Villisikojen lisäksi muita villieläimiä, jotka ovat kuuluisia maataloudelle vahingon aiheuttajista, ovat varmasti kettuja, piikkisiä tai kauriita. Se on rutto, joka aiheuttaa huomattavaa vahinkoa koko taloudelle, joka on maatalouden ja joka on ratkaiseva maamme tasapainossa.

Jotkut saattavat ajatella voivansa ratkaista tämän ongelman rakentamalla klassiset aidat muoviverkoilla, mutta eläimiä, kuten villisikoja, nämä temput eivät varmasti pysäytä, koska ne voivat kaivaa tai puhkaista itse verkon. Voit puolustaa itseäsi näiltä eläimiltä vain luomalla sähköaidan. Sama pätee, jos haluat pitää maatilan eläimiä, kuten lehmiä, hevosia, poneja, lampaita, kanoja tai sikoja rajatulla alueella.

Molemmat toiminnot, siis alueen suojaaminen tunkeutumiselta tai alueen hallinta uloskäynnistä, voidaan toteuttaa sähköaidan rakentamisella.

Materiaalit oikean sähköaidan rakentamiseen ovat erilaisia, mutta voimme varmasti sanoa, että jotkut voidaan määritellä "tarpeellisiksi".

Puutarhasi suojaamiseen tai eläinten säilytykseen tarvittavan sähköaidan rakentamiseen tarvittavien materiaalien joukossa meillä on energianlähde, jonka tehtävänä on antaa virtaa itse aidalle, johdinjohto, jolla sähköaita luodaan, sekä eristimet. , joiden tehtävänä on eristää sähkövirta pylväistä, joita käytetään sähköaidan valmistukseen.

Edellä mainittujen materiaalien lisäksi on muita, vaikkakin erittäin tärkeitä, joilla on erilaisia ​​tehtäviä. Yksi näistä on sarja eristetyille käytäville, joissa on sähköistetty jousi ja eristetty kahva, tai risteyskaapeli, jos joudut tekemään maanalaisen käytävän ja muita.

Gemi Elettronica pystyy tarjoamaan kaikki tarvittavat materiaalit oikean ja ennen kaikkea toimivan sähköaidan luomiseen (kuten erään asiakkaamme videoarvostelu osoittaa).
Sähköaitojen jännitelähteitä on saatavana sekä 220V virtamalleina että kaksoistehomalleina (220V virta tai 12V akku).

Vaijerivalinta sen sijaan muuttuu aidan tekosyyn mukaan: jos aita on rakennettu suojaamaan villisikoja vastaan, on ihanteellinen 6 mm²:n osa, jos sen sijaan rakennetaan sähköaita kotieläinten suojelemiseksi. voi valita 2,2 mm² tai 4 mm².

Eristtimiin sen sijaan on saatavilla sekä ruuveilla puupylväisiin että rautapylväisiin, molemmilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla maailmassa.

Gemi Elettronicalla on takanaan pitkä historia sähköaitojen maailmassa, sen tuotteet ovat lain mukaan sertifioituja ja selvästi valmistettu Italiassa.

Gemi Elettronica on paras ratkaisu sähköaidan rakentamiseen puutarhan suojelemiseksi tai eläinsuojaksi!

Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

Puisten pylväiden eristimet;

Rautapylväiden eristimet;

Kaksikoukkueristin;

Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

Gemin ostamisen edut

  1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
  2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
  3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
  4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
  5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
  6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
  7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

Osta nyt!.