Sähköaita: tuhoavatko villisiat maasi? Gemin avulla ratkaiset ongelmasi nyt!

Sähköaita: tuhoavatko villisiat maasi? Gemin avulla ratkaiset ongelmasi nyt!

Gemi-sähköaita vastaa tarpeisiisi torjua maatasi tuhoavien villisikojen tuhoisaa toimintaa.

Villisikojen esiintyminen on todellinen ongelma sekä tieturvallisuudelle että maataloudelle, joka on yksi taloutemme vahvuuksista.
Kansakuntamme on itse asiassa hyvin kuuluisa ainutlaatuisten tuotteiden (DOP- ja IGP-tuotteiden) suuresta läsnäolosta maailmassa: Viinit, extra-neitsytoliiviöljy mainitakseni, mutta vain muutamia, jotka antavat mahdollisuuden työskennellä monille yrityksille ja jotka ovat vaarassa. villisikojen esiintymisongelman vuoksi.

Villisikojen ongelma koskettaa ilmeisesti myös pienviljelijöitä, jotka näkevät kuukausien ja kuukausien kovan työn tuhoutuvan yhdellä iskulla.

Gemi Elettronican tarjoama ratkaisu on sähköaita, joka takaa vankan ja turvallisen maanpinnan suojauksen.

Itse asiassa eläimille tarkoitettu sähköaita muodostaa "psykologisen" esteen, joka mahdollistaa eläinten pitämisen tietyllä alueella tai sen ulkopuolella. Sähköaita suunniteltiin turvallisuustilanteen luomiseksi: maalle, ihmiselle ja eläimille itselleen.

Sähköaidan rakentaminen tapahtuu kytkemällä jännitteensyöttö johdinjohtoon; Virtalähteestä käynnistetään 2 johtoa: punainen sähköaitaan ja musta vastakkaisella puolella maadoitusta varten. Maadoitus on tehtävä kelta-vihreällä kaapelilla, joka on kytketty 3 galvanoituun pylvääseen, jotka on sijoitettu 3 metrin päähän toisistaan ​​ja työnnetty maahan 80 cm syvyyteen. Maahan vastakkaisella puolella aloitamme aidalla, joka on tehtävä suljetussa piirissä. Sähköaidan pylväät tulee sijoittaa 4/5 metrin etäisyydelle toisistaan.

Sähköaidan Gemi Elettronica on ajatellut kaikki asiakkaan tarpeet; Itse asiassa saatavilla on useita Energiser-malleja.

Ne on valmistanut Gemi:
E / 220 -virtalähde vain 220 voltin verkkovirralla toimiville aidoille

Tämä on erittäin alhainen virrankulutusmalli, itse asiassa sen arvioidaan olevan noin 6 wattia. Suositellaan aidoihin, jotka ovat lähellä 220 voltin verkkoa, joiden laajennus on enintään 2 km.
Erittäin vahva E / 220 -virtalähde vain 220 voltin verkkovirralla toimiviin aidoihin

Suositellaan aidoihin, jotka ovat lähellä 220 voltin verkkoa, joiden laajennus on enintään 7/8 km.
B12/2-virtalähde, joka toimii 12 voltin akulla

Se on erittäin tehokas, erittäin alhainen absorptio, sitä voidaan käyttää minkä tahansa 12 voltin auton akun kanssa. On suositeltavaa käyttää hyvin yleistä 12V 40AH auton akkua tämän tyyppisissä jännitteissä.

On mahdollista yhdistää B12/2-virtalähde aurinkopaneeliin, joka toimii akkulaturina, jotta jännitteensyöttöä voidaan käyttää keskeytyksettä ilman käyttäjän väliintuloa.
9 voltin / 220 voltin jännitteensyöttö

Akussa on kolme eri tehoa, jotka mahdollistavat energiansäästön pienissä aidoissa. Se saa virtaa sekä 9 voltin 90 ah akusta että 220 voltin verkosta virtalähteen kautta.

Maksimiteholla yli 10 hehtaaria maata voidaan aidata. 220 voltin jännitteellä se on vieläkin tehokkaampi ja kuluttaa vain 5 wattia sähköä.

Sähköaitojen Gemi energiser on rakennettu tämän tyyppisen tuotteen eurooppalaisen standardin CEI EN 60335-2-76 mukaisesti.
Energizerin lisäksi on tarpeen käyttää johdinjohtoa ja eristeitä puupylväisiin (kuva vasemmalla) tai rautapylväisiin (kuva oikealla).
Villisikojen ongelmaan on suositeltavaa käyttää 6 mm:n lyijyjohtoa, jolle on ominaista 8 lyijylangan läsnäolo.

On mahdollista valita 3 erilaista langanpituutta tarpeiden mukaan (250m, 500m, 1000m).
Pienemmille eläimille sen sijaan on mahdollista käyttää 4 mm:n johtoa, jossa on 6 johtoa, tai 2,2 mm:n lyijyjohtoa, joka koostuu 4 johdosta.

Kaikilla johtavilla johtimilla on muun muassa vahva vetolujuus ja vahva pakkaskestävyys.
Gemi-sähköaidan avulla voit vihdoin rentoutua ja omistautua täysin työllesi ilman riskiä, ​​että villisiat tuhoavat sen.

Villisikojen ongelma on nykyään yleinen rutto ja Gemi Elettronican suunnittelema ja myymä sähköaita edustaa ratkaisua.

Gemi-sähköisen aitauksen tuotevalikoima

Gemi:ssä, yrityksessämme, voit löytää ei vain laajan valikoiman sähköaitojenjohtimia, vaan myös laajan valikoiman sähköistimiä, tarjoten peräti 5 erilaistatyyppiä, joista jokaisellaon omat ominaisuutensa ja ainutlaatuiset edut:

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle;

220 V:n sähköistimet täydellisellä ja turvallisella toiminnallaaitauksille jopa 8km:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet täydellisellä jaturvallisella toiminnallaaitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuina 2 akullatäydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle;

12V/220V:n akkukäyttöiset sähköistimet varustettuinaaurinkopaneelilla täydellisellä jaturvallisella toiminnalla aitauksille jopa 5 km:lle ja 6J:lle.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erittäin laadukkaita sähköisiä johtoja ja nauhoja,yhdessä eristimien kanssa,jotka on suunniteltu sopimaan mihin tahansa tyyppiseen tukirakenteeseen, jonka valitsetsähköaitauksellesi:

Puisten pylväiden eristimet;

Rautapylväiden eristimet;

Kaksikoukkueristin;

Ruuvaa ja irrota kierrepuomi eristimille.

Me Gemi:ssä erottaudumme kilpailijoista viidenkymmenen vuoden kokemuksellamme alalta jakyvyllämme tarjotaräätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Asiakaspalvelumme onomistautunutta, tarjoten kattavantuen ostoprosessista lähtien, joka ei pääty ostoksen tekoon. Olemme tavoitettavissapuhelimitse numerosta +390287165556, chatin kautta tai sähköpostitse.

Gemin ostamisen edut

  1. Ilmainen palautus 100 päivän sisällä;
  2. Nopea toimitus maailmanlaajuisesti;
  3. Kaikki tuotteemme valmistetaan Italiassa korkealaatuisista raaka-aineista;
  4. Kaikki tuotteemme ovat lainmukaisia turvallisuusnormien mukaisia ja niihin kuuluusertifikaatti;
  5. Meillä on yli 5000 arvostelua maailman tärkeimmällä arvostelusivustolla: Trustpillot;
  6. Neljänkymmenen vuoden kokemuksemme on käytettävissäsi;
  7. Meillä on lähes 1000 videokatsausta TrustVideos-videoarvostelusivustolla, jossa onkäyttäjienvideotestimonioita.

Osta nyt!.