Tuleeko takkasi tai grillisi savusta? Ratkaisu ongelmaan on Gemi sähköinen savunpoisto

Tuleeko takkasi tai grillisi savusta? Ratkaisu ongelmaan on Gemi sähköinen savunpoisto

Savupiipun imuri Gemi on ainoa sertifioitu ratkaisu, joka pystyy antamaan vastauksen kodin savupiippuun muodostuvaan ongelmaan.

Salvatore da Catanialla on maaseudulla takka, jota hän käyttää grillipaikkana. ennen Gemi-savutornin ostamista oli vetovaikeuksia.
Sytytetty takka teki koko asunnon käyttökelvottomaksi, Gemi-savuvaroittimen hankinnan jälkeen asiakas ratkaisi kaikki takan aiheuttamat savuongelmat.
Lopputulos on poikkeuksellinen, asiakas on täysin tyytyväinen.

Huomaa savupiipun huomattava korkeus, mutta tästä huolimatta Gemi-sähkösavunpoistaja pystyy silti hoitamaan tehtävänsä täydellisesti: lopputulos on lajissaan ainutlaatuinen, grillin aiheuttama savuongelma on ratkaistu täysin.
Näet uskomattoman eron tuloksessa, joka tapahtuu, kun Gemi-sähkösavunimuri on päällä (vasemmalla kuva) verrattuna sen ollessa pois päältä (oikea kuva).
Kytkettäessä Gemi sähköinen savunimuri ratkaisee ongelman kokonaan, kun taas sammutettuna savu palaa takaisin. Gemi-piipputuuletin vetää savua erittäin tehokkaalla tavalla; kaikki imetään ulos talosta, jolloin takka on vihdoin täysin käyttökelpoinen.
On tärkeää korostaa, että Gemi sähköinen savunimuri pystyy ratkaisemaan tämän ongelman pitämällä ovet ja ikkunat kiinni; ja kun otetaan huomioon, että tulisijoja käytetään ennen kaikkea talvella pakkasella, se on olennainen näkökohta, joka on otettava huomioon.

Asiakkaamme aktivoi nopeudensäätimen (jonka avulla voit säätää imuvoimaa minimitehosta 1 aina maksimitehoon 6) suoraan kuudennesta nopeudesta; kuudes nopeus, joka, kuten näet, myös helpottaa itse tulen syttymistä. On kuitenkin huomioitava, että Gemi-sähkösavunimuri on selvästi tehokas, vaikka teho laskettaisiin 4:ään. Itse asiassa se on luotu toimimaan täydellisesti kaikilla nopeuksilla.

Katolle, flunssan ulostulon kohdalle sijoitettu Gemi-savuimuri on varustettu säädettävillä kannakkeilla neliön tai suorakaiteen muotoisia uloskäyntiä varten, kuten tässä tapauksessa. Siinä tapauksessa, että savuhormin ulostulo on pyöreä, ongelmaa ei kuitenkaan ole, koska antamalla sen ulkohalkaisijan mittaus, saadaan pyöreä adapteri, jonka avulla voit sijoittaa Gemi-savunpoistolaitteen hormi.
Gemi-piippupuhallin on ulkopuolelta maalattu kokonaan sekä esteettisistä syistä että sen kestävyyden lisäämiseksi vuosien mittaan. Itse asiassa se ei vaadi huoltoa käyttövuosinaan ja vain tehonsa ansiosta se pystyy poistamaan noin 70 % hormiin syntyvästä noesta.

Näet tuulettimen liikkeen neljännelle nopeudelle, mikä mahdollistaa erinomaisen savuvedon.

Käynnistyskondensaattori, kuten kyseessä olevassa ammattikäyttöön tarkoitetussa Gemi-piippupuhaltimessa, on sijoitettu ulospäin niin, että se on kaukana lämmönlähteistä; jonka ansiosta Gemi sähköinen savunimuri kestää jopa pitkiäkin paloja ja kestää korkeita lämpötiloja jopa 700 °C:een asti. Kytkentä tuodaan käynnistyslaatikosta nopeudensäätimeen, asennus on erittäin yksinkertaista; niille, joilla on vähän näppäryyttä, se voidaan tehdä myös tee-se-itse.

Itse asiassa löydät video-opetusohjelmat kokoonpanosta myös youtubesta

Yksinkertaisella hankinnalla, Gemi-piipputuulettimella, asiakkaamme voi vihdoin nauttia sen hiillosta ja grillata sen kauniilla maaseudulla.

Gemi Elettronica valmistaa sähköisiä savunpoistolaitteita tulisijoihin, grilleihin, pizzeroihin, ravintoloihin ja uuneihin, jotka takaavat laadun ja toimivuuden.
Gemi-piipputuulettimen avulla voit saavuttaa asiakkaidensa parhaan mahdollisen tyytyväisyyden.

Gemi Elettronica savupiipputuulettimellaan on vastaus talon savupiipun ongelmaan.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.