Ero perus- ja ammattimaisen savupiippupuhaltimen välillä

Ero perus- ja ammattimaisen savupiippupuhaltimen välillä

Useimmille tulisijoille, uuneille tai grilleille yhteinen ongelma on varmasti savun imeytymisen vaikeus flunssan mukana.

Syitä tähän ongelmaan on monia, talon rakentamisen yhteydessä vaikeasti ennustettavissa ja vielä vaikeampi ratkaista, jos uskot, että suorat puuttuvat savupiippuun tai hormiin riittää.

Ainoa tuote, joka varmasti ratkaisee savupiipun savuongelman ja samalla helppokäyttöinen ja taloudellinen, on sähköinen savunpoisto takoihin.

Sähköinen savunpoistolaite on varustettu pakotetulla moottorilla, joka eliminoi täysin savupiipun huonon vedon ongelman ja torjuu täysin syitä, olivat ne sitten mitkä tahansa.

Gemi Elettronica pystyy toimittamaan erilaisia ​​sähkösavunpoistomalleja, joista jokaisella on erilaiset ja ainutlaatuiset ominaisuudet maailmassa.

Voit valita seuraavista malleista: perusmallin savunpoistaja, ammattimallinen sähköinen savunpoistaja ja ammattimallinen kuparisavuimuri.
Savupiipun tuulettimen perusmalli
Sen imuteho on 2500 kuutiometriä tunnissa ja lämpökestävyys 300 astetta.

Sen sijaan sen imuteho on 3800 kuutiometriä tunnissa ja lämmönkestävyys 700 astetta. Jopa 700 asteen korkeiden lämpötilojen kestävyyden ansiosta on myös helppo ymmärtää, että tämä savupiippupuhallin kestää jopa savupiipun tulipalon.
Sähköinen savunpoistolaite ammattimaista kuparia

jonka, kuten yllä kuvatun ammattilaisen, imuteho on myös 3800 kuutiometriä tunnissa ja kestävyys 700 astetta, mutta joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on todellinen kuparipinnoitus.
Aito kuparipinnoite ja ruostumaton teräs mahdollistavat paremman kestävyyden lisäksi myös suolan kestävyyden ja tekevät tästä tuotteesta ainutlaatuisen maailmassa paitsi esteettisestä näkökulmasta myös ihanteellisen merialueille.

Molempien ammattimallin savunpoistolaitteiden moottori, sekä tummanruskean että kuparisen, on H-luokkaa ja kestää korkeita lämpötiloja, ei sisällä muoviosia ja lauhdutin on sijoitettu ulkoiseen laatikkoon ja siksi kaukana lähteistä. lämpöä.
Siksi kaikki nämä ominaisuudet eivät salli ammattikäyttöön tarkoitettujen savunpoistomoottoreiden sulamista edes hormipalon sattuessa.

Kaikki Gemi Elettronica savunpoistolaitteet on varustettu 6-nopeuksisella säätimellä, josta savupiipun puhallin kytketään päälle/pois ja imutehoa säädetään.
Ne on varustettu moottorin kannella (joka on metallilevyä ja maalattu tummanruskeaksi kahdessa ensimmäisessä mainitussa mallissa, kun taas se on ruostumattomasta teräksestä ja kuparista maalattu kolmatta kuvattua savunpoistoa varten).
Gemi Elettronica -savunpoistajissa on tuulettimen ympärillä suojaava säleikkö, joka on valmistettu sähköhitsatuista teräsrenkaista, joiden tehtävänä on myös olla haihtumaton.

Kaikissa kuvatuissa malleissa on mahdollisuus valita neliömäisen alustan (sähköinen savunpoistolaite on varustettu säädettävillä kannattimilla) ja pyöreän alustan välillä (pyöreä sovitin toimitetaan itse asiassa flunssan ulkohalkaisijan perusteella).

Gemi Elettronica sähköisellä savunpoistolla voi ratkaista jokaisen savupiippuongelman, oli syy mikä tahansa.
Valitse itsellesi sopiva malli klikkaamalla tästä.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.