Kuinka Gemi Elettronica -piippupuhallin kootaan?

Kuinka Gemi Elettronica -piippupuhallin kootaan?

Yksi Gemi Elettronican tulisijojen savunpoistolaitteen monista ominaisuuksista on se, että kokoaminen on tee-se-itse.
Itse asiassa et tarvitse siihen erikoistunutta teknikkoa, jos sinulla on vähän taitoa savupiipun vetäjän kanssa, voit myös tehdä sen itse

Gemi Elettronica -piipun vedin voidaan asentaa mihin tahansa hormiin sen muodosta riippumatta. Itse asiassa se voidaan asentaa sekä pyöreisiin hormiin että neliömäisiin tai suorakaiteen muotoisiin hormiin.

Mikäli sinulla on pyöreäputkeinen hormi, tulee ilmoittaa ulkohalkaisija ja Gemi Elettronica toimittaa tulisijojen savunpoistolaitteen oikeankokoisella pyöreällä sovittimella.
Ulkohalkaisija on ilmoitettava, koska savupiipun ulosvetäjän pohjassa oleva sovitin on asetettava ulospäin suhteessa flunssan ulostuloaukkoon.

Jos hormin poistoaukko on sen sijaan neliön tai suorakaiteen muotoinen, Gemi Elettronica toimittaa savupiipun ulosvetäjälle sarjan säädettäviä kiinnikkeitä.
Säädettävät kiinnikkeet voidaan muokata neliön tai suorakaiteen muotoisiksi kokoina 20x20cm - 43x43cm. Kun savupiipun vedinpaketti on avattu, näet ensimmäisenä säädettävät kiinnikkeet asennusohjeineen ja nopeudensäätimen.

Ensimmäinen asia on ottaa mittaukset hormin ulostulosta, jotta jo pakkauksessa olevat säädettävät kiinnikkeet voidaan säätää laskemalla 1 sentti enemmän kuin ulostulomitat.
Kannakkeet on pultattu savupiipun vetäimen pohjaan Gemi Elettronican pakkauksessa toimitetuilla ruuveilla.
Aseta savupiipun vedin hormiin ja lukitse se kahdella pakkauksen suurimmalla ruuvilla.

Jos sinulla on putki neliömäisen seinän sisällä ja kaksi ulostuloa ovat samalla tasolla, savupiipun vedin on asennettava neliön tai suorakaiteen muotoisilla säädettävillä kannattimilla, jotka peittävät putken ja seinän välisen tyhjän tilan laastilla tai levyllä. metalli.
Jos sen sijaan neliömäisen seinän sisällä on enemmän pyöreitä hormia, on hormia jatkettava paikkaan, jossa savupiipun vedin on asetettava ja malli asennettava pyöreällä sovittimella.
Jos savuhormin koko ylittää 43x43 senttimetriä (esim. 50x50 senttimetriä), aseta tulisijojen savunpoiston pohja suoraan ulostuloaukkoon, kalasta se muuraukseen 4 kulmasta, joissa on jo 4 reikää ja käytä suurempia kiinnikkeitä. tukena.

Lopuksi, jos vain kaksi neljästä sivusta on suurempia kuin 43 senttimetriä ja kaksi muuta alle 43 senttimetriä (esim. 45x40 senttimetriä), savupiipun vedin on asennettava pienimmistä kiinnikkeistä.
Viimeinen askel ennen kuin voit hyödyntää takkaasi Gemi Elettronican sähköisen savunpoistolaitteen ansiosta, on sähköliitäntä.

Kytkentä voidaan tehdä kahdella tavalla: joko hormin ulkopuolella 3x1,5 kaapelilla tai hormin sisällä käyttämällä korkeaa lämpötilaa kestävää kaapelia, joka on hankittava erikseen.

Aloitamme sitten savupiipun vetimestä ja menemme kaapelia pitkin hormia pitkin nopeudensäätimeen, joka yleensä sijoitetaan taloon. Nopeussäätimeen on liitettävä savupiipun vedimen kaksi johtoa (johon on kirjoitettu MOTOR), järjestelmän maadoituksen ja savupiipun vedimen kaksi yhteistä johtoa sekä kaksi virtalähdejohtoa (johon on kirjoitettu) 220 V).
Näiden yksinkertaisten ja nopeiden vaiheiden päätyttyä Gemi Elettronica -piipun vedin on valmis käytettäväksi poistamaan savupiipun savuongelma.

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.