Savuongelma piipussa, jossa on kaareva tai vaakasuora hormi

Savuongelma piipussa, jossa on kaareva tai vaakasuora hormi

Talojen rakenne ei useinkaan salli sellaisen savupiipun rakentamista, jossa voi olla pystyhormi.
Joissain tapauksissa itse asiassa, jos haluat nauttia kauniin takan viehätyksestä, sinun on pakko käyttää hormia, joissa on kaarevia ja joskus jopa vaakasuuntaisia ​​osia.

Kaarevat tai jopa vaakasuorat hormiputket aiheuttavat kuitenkin väistämättä savupiipun savun epäoptimaalisen vedon.
Itse asiassa on selvää, että vaakasuora tai kaareva hormi, fysikaalisesta asiasta voisi sanoa, voi aiheuttaa monia vaikeuksia savun imeytymisessä verrattuna täysin pystysuoraan hormiin (jossa voi myös selvästi olla vetoongelmia, mutta päinvastoin. ).

Itse asiassa jotkut saattavat ajatella, että ratkaisu voisi olla talon peruskorjaus, koko savupiipun siirtäminen ja flunssan muuttaminen: mutta tämä ei kuitenkaan takaa turvallista ratkaisua, koska savupiipun savuongelma voi johtua myös muista tekijöistä, ainoa varma asia olisi näkyvä ajan ja rahan käyttö.
Nopea ja taloudellinen ratkaisu savupiipun savuongelman poistamiseen on pakotetun vetomoottorin asentaminen.

Sähköinen savupiippu on työkalu, jolla voit ratkaista flunssan savuongelman, vaikka se olisi kaareva tai vaakasuora.
Asiakkaamme osoittaa selvästi, että jo pelkällä nopeudella 3 piipun veto on erinomainen.

Savupiipun Gemi-sähkösavunpoistajalle on itse asiassa ominaista nopeudensäädin, jonka avulla voit valita säädettävän tehon vähintään 1:stä enintään 6:een. Voimme huomata mm. kuinka Gemi-sähkösavusta huolimatta Kun liesituuletin asetetaan kolmannelle nopeudelle, asunnon sisällä ei ole melua.

Kyseinen hormi on jopa täysin vaakasuora ensimmäiset 6 metriä ja vain Gemi-sähkösavunpoistajalla on mahdollista saada näin tyydyttävä tulos.
Savua ei tule taloon, vastoin kaikkia fysiikan lakeja, itse asiassa, vaikka savupiippu on kylmä, savupiipun Gemi-sähkösavunpoistaja on täysin tehokas.

Ilman sähköistä savunpoistolaitetta ei itse asiassa koskaan voisi olla normaalia savunpoistoa.

Vuodesta 1983 lähtien Gemi Elettronica on ollut maailman johtava savupiippujen savunpoistaja, jonka syntyhetkellä asetettu tavoite on ratkaista kodin tupakointiongelma kaikille ja minkä tahansa hormin kanssa. Voimakas tuuli, pitkät hormit, lyhyet hormit tai, kuten tässä tapauksessa, vaakasuorat hormit eivät estä Gemi-sähkösavunpoistolaitteen suorittamaa poikkeuksellista työtä.

Ulkopuolelta käyrän jälkeinen hormi nousee vielä 5/6 metriä, kunnes se saavuttaa ulostulon, joka on tässä tapauksessa pyöreä.
Itse asiassa Gemi Elettronica mahdollistaa pyöreiden sovittimien sijoittamisen savuputkiin, joissa on pyöreät poistoputket, tai säädettäviä kiinnikkeitä, jotka sopivat niille, joilla on neliön / suorakaiteen muotoinen savuhormi.
Kaiken kaikkiaan flunssa vaaka-, pysty- ja kaarevien osien välissä on lähes 11 metriä korkea ja savupiipun Gemi-sähkösavunpoistajalla ei ole vaikeuksia suorittaa tehtäväänsä, johon se on suunniteltu.

Gemi Elettronica sähköinen savuimuri on ainoa, joka pystyy mahdollistamaan oikean vedon vaakahormiin.

Valitse ihanteellinen mallisi ja osta suoraan: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

Kaikkiin Gemi-maailman tuotteisiin liittyen olemme ylpeitä esitellä laajan valikoimammetakkahuoneiden savupiippujentyhjiöimureita, joista jokainen tarjoaa uniikkeja ominaisuuksiaan tyydyttääkseenasiakkaidemme moninaiset tarpeet.Sitoutumisemme huippuosaamiseen on ohjannut meitä kehittämään monipuolisen malliston,varmistaen että jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Takkahuoneentyhjiöimurit "perusmalli": Savupiipun tyhjiöimuri niille, jotkaetsivät luotettavia jatehokkaita ratkaisuja, tarjoamme perusmallin takkahuoneen tyhjiöimurin. Nämä mallit onsuunniteltu tarjoamaan vankansuorituskyvyn kohtuuhintaan, varmistaen savukaasujen tehokkaan poiston tinkimättälaadusta.
Pääominaisuudet: 300°C tyhjiöimuteho, 3 vuoden takuu ja 2500 M³/h imuteho.

Takkahuoneentyhjiöimurit "ammattimalli": Jos taas etsit ammattitasoistasuorituskykyä, joka tarjoaavielä enemmän tehoa ja luotettavuutta, ammattimallimme ovat ihanteellinenvalinta.
Pääominaisuudet: 700 °Ctyhjiöimuteho, 6 vuoden takuu ja 3800 M³/h imuteho.

Valikoimamme kattaa myös laajan valikoiman tyhjiöimureita, jotka on valmistettu laadukkaistamateriaaleista, kutenruostumattomasta teräksestä ja kuparista.

Takkahuoneentyhjiöimurit "teräs": Teräksiset tyhjiöimurit edustavat moderniaeleganssia ja ne onrakennettu kestämään ajan haasteet, tarjoten tehokasta tyhjiöimua ja tyylikästämuotoilua.

6 nopeudensähköinen savunpoistaja, valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Kiitossen rakenteen,savunpoistaja kestää sään ja suolan aiheuttaman korroosion, mikä takaa pidemmän käyttöiän.Moottoriteho 3800 m³/h,asennettavissa kaikkiin savupiippuihin. Savunpoistaja kestää jopa 700 °C lämpötilojatulipalon sattuessa.

Takkahuoneentyhjiöimurit"kupari": Toisaalta kupariset tyhjiöimurit eivät vain heijastaklassista kauneutta, vaanniillä on myös kestäviä ominaisuuksia.
Kuparinen savunpoistaja on Gemin sähköistentyhjiöimureiden huippumalli.Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä AISI 304, joka mahdollistaa sään ja suolankestävyyden. Myösesteettisyyteen on kiinnitetty huomiota, kuparipinnoitteen ansiosta. Kuten ammattimalli"Mustapää", se imuroi 3800m³/h ja kestää jopa 700 °C lämpötiloja. Savuongelman ratkaisu taattu. Ihanteellinentakkoihin, uuneihin, grilleihin,leivinuuneihin jne. 10 vuoden takuu savunpoistajan rakenteelle.

Osta nyt!.